SÜPER LİG

Gökhan Töre'ye öyle bir laf etti ki...

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Milli maçta kırmızı kart gören Göktan Töre'yi eleştirdi.

Gökhan Töre'ye öyle bir laf etti ki...

Beşiktaş'ta Spor Toto Süper Lig'in 8. haftasında oynanacak Çaykur Rizespor maçı hazırlıkları devam ederken Teknik Direktör Şenol Güneş, Milli Takımlardan dönen oyuncularını uyararak bu maça konsantre olmalarını istedi. 

LigTv'nin haberine göre; Futbolcularının sadece Çaykur Rizespor maçına odaklanmasını isteyen Şenol Güneş, yaptığı takımla birlikte yaptığı toplantılarda "Milli maçlar artık geride kaldı. Seçilen tüm oyuncularımız elinden geleni yaptı ve başarılı da oldunuz. Artık tüm dikkatiniz Beşiktaş'a verin" dediği öğrenildi.

Gökhan Töre İzlanda maçında kırmızı kart gördü!A Milli Takımımızın İzlanda ile Konya'da oynadığı EURO 2016 Elemeleri son maçında Gökhan Töre kırmızı kart gördü.

'Özel yaşantınıza dikkat edin'

Çaykur Rizespor maçının ardından zorlu bir periyoda gireceklerini belirten tecrübeli teknik adam "22 günde 6 önemli maça çıkacağız. Özellikle ligde oynayacağımız 4 maç çok çok önemli. Bu maçları kayıpsız geçmemiz durumda önümüz açık olacak. Bugünden itibaren özel yaşantınıza dikkat edin. Uyku ve yemek düzeninize daha da özen gösterin" diyerek oyuncularına uyarılarda bulundu.  

Erman Toroğlu'ndan Gökhan Töre'yi kızdıracak yazıSabah Gazetesi yazarı Erman Toroğlu, Gökhan Töre'yi eleştirerek çok sert ifadeler kullandı.

'Hakem olsam ben de kırmızı gösterirdim'

İzlanda maçında oyuna sonradan dahil olup kırmızı kartla oyun dışı kalan Gökhan Töre'nin moralinin bozuk olduğunu belirten Şenol Güneş "Gökhan oyuna dahil olduktan sonra istediklerini yapamadı ve kontrolsüz bir şekilde müdahale yaptı. Konuşmamızda bende hakem olsam kırmızı gösterirdim dedim. Morali bozuk ama maça kadar hazır olacaktır" ifadelerini kullandı.

Geçtiğimiz sezon Başakşehir Fatih Terim Stadı'nda 3 kez ev sahipliği yapan siyah beyazlılar, Akhisar Belediyespor, Başakşehir ve Kasımpaşa ile karşılaştı. Siyah beyazlılar bu maçlarda 7 puan toplamayı almıştı.

Yorumlar
TREND HABERLER