BEŞİKTAŞ

Gary Medel'in transferiyle ilgili resmi açıklama geldi

Beşiktaş'ın Şilili yıldızı Gary Medel'in transferi hakkında bomba bir açıklama geldi.. Kulübün sportif direktörü Daniele Faggiano Şili'de yayım yapan La Cuarta gazetesine konuştu. Konu ile ilgili ayrıntılar haberimizde..

Aliye Tulum
Aliye Tulum[email protected]
Gary Medel'in transferiyle ilgili resmi açıklama geldi

İNTERNETSPOR/ Beşiktaş'ın Şilili yıldızı Gary Medel'in bir süredir Siyah Beyazlı takımdan ayrılacağı iddia ediliyordu. Adı Parma ile birlikte anılıyordu. Kulübün sportif direktörü Daniele Faggiano'dan konuyla ilgili Şili'de yayım yapan La Cuarta gazetesine konuştu. 

Faggiano, Medel'i transfer edip etmeyecekleriyle ilgili soruya şu şekilde yanıt verdi:

"Gary Medel'i çok iyi tanıyoruz. Kendisi, çok ilginç özelliklere sahip bir oyuncu. Diğer futbolcular gibi onu da izliyoruz. Fakat şu an transferle meşgul olmak istemiyoruz.Kulüp olarak tamamı ile lige odaklanmış durumdayız. Ligin bitiminin ardından transferler konusunu da en iyi şekilde ele alacağız.'

DEĞERLENDİRME YAPARIM DEMİŞTİ

Beşiktaş'ın Şilili futbolcusu Gary Medel, transfer olacağı söylentileri hakkında daha önce açıklama yapmıştı.. Tecrübeli futbolcu "Şu anda takımımın başarılı sonuçlar almasına odaklandım. Sezon sonu eğer bir teklif yapılırsa oturur yönetimle durum değerlendirmesi yaparım" dedi.

Yorumlar
TREND HABERLER