GALATASARAY

Galatasaraylı futbolcular yönetime rest çekti

Galatasaray'da eza haberini duyan futbolcular panikle telefona sarıldı, ancak yöneticilere ulaşabilen olmadı. Bunun üzerine ortak karar alındı, indirim olmayacak!

Galatasaraylı futbolcular yönetime rest çekti

Galatasaray Yönetimi'nin geçen sezonki disiplin talimatına aykırı hareketlerden kaynaklanan kartları ve çeşitli gerekçeleri öne sürerek futbolculara verdiği astronomik cezalar, takımda büyük şok etkisi yarattı.

Sarı-Kırmızılı oyuncular, ceza haberlerini okur okumaz telefonlara sarılıp yöneticilere ulaşmaya çalıştılar. Ancak takım içinden alınan bilgiye göre, hiçbir yönetici telefonunu açmadı ve kendilerine bir cevap verilmedi.

Bunun üzerine oyuncular kendi aralarında önemli bir karar aldılar. Yönetimin, futbolcu ücretlerinde indirime gidilmesi için böyle bir plan yaptığına kanaat getiren oyuncular, kesinlikle kontratlardan feragat etmeme kararı aldı. Sarı-Kırmızılı futbolcular ayrıca cezalara itiraz edebilmek için kendilerine resmi tebliğin yapılmasını bekliyor.

14 futbolcu ceza aldı

Yönetimin hakeme itirazdan görülen kartları referans alarak yaptığı çalışmaya göre, 14 futbolcuya birden ceza kesildi.

Galatasaray'da isyan çıktı


En yüksek fatura ise 2.3 milyon Euro ile Wesley Sneijder'e ait. Kaptan Selçuk İnan da, 845 bin Euro cezayla, Hollandalı yıldızı takip ediyor.

Yorumlar
TREND HABERLER