GALATASARAY

Galatasaraylı futbolcu Almanya yolcusu

Yeni sezon transferleri için ekonomi yaratmak isteyen Galatasaray, eldeki oyuncuları satarak bütçe oluşturmayı hedefliyor. Galatasaray'ın yıldız oyuncusuna sürpriz bir talip çıktı. .

Galatasaraylı futbolcu Almanya yolcusu

UEFA ile yaptığı anlaşmalara harfiyen uymak zorunda olan Cimbom ayağını yorganına göre uzatıyor. Transfer çalışmalarını yürütürken, sattığı kadar alabilen Galatasaray'ın elinde yüksek bonservis bedeline satabileceği isim sayısı belli: Muslera, Feghouli, Belhanda ve Diagne. Aslan, Feghouli'yi iyi bir rakama Arap yarımadasına göndermeyi planlıyordu.

Ancak Schalke'den gelen teklif sarı-kırmızılıların aklını çeldi. Galatasaray, Gomis ve Rodrigues transferlerinden ödemeleri düzenli alamadığı için tecrübeli oyuncusunu Almanya'ya göndermeyi planlıyor.

Devre arasında Arap yarımadasından gelen teklifleri reddeden Galatasaray, Feghouli'den gelecek bonservis ücretiyle genç yetenekleri kadrosuna katacak. Feghouli bu sezon Belhanda ve Onyekuru ile birlikte Galatasaray'ın hücum yükünü sırtlayan isimdi.Cezayirli oyuncu birçok maçta takımını ayakta tutan isim olarak öne çıktı ve bu başarısını istatistiklere de yansıttı. Cezayirli yıldız, Süper Lig'de bu sezon 22 maçta 7 gol 4 asistlik performans ortaya koydu.

Sow gelecek için yatırım
Aslan, Selçuk ve Ndiaye'nin kontratının sona erdiği ve Fernando'nun performansının düştüğü dönemde orta sahaya genç bir isim arıyordu..

Scoutların önerisiyle Young Boys'tan Djibril Sow ön plana çıktı. 22'lik İsviçreli yatırım olarak da düşünülüyor.Sow uygun fiyata bitirilmek isteniyor fakat Lyon'un rakip olması işi zorlaştırıyor.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER