GALATASARAY

Galatasaray'ın transfer teklifini resmen açıkladı!

Yeni sezona güçlü bir kadro ile girmeyi planlayan Galatasaray yönetimi transfer çalışmalarını sürdürüyor.. Teklif götürülen futbolcular merak edilirken gündeme bomba gibi düşen bir açıklama Fransa'dan geldi..

Aliye Tulum
Aliye Tulum[email protected]
Galatasaray'ın transfer teklifini resmen açıkladı!

Şubat ayında Macar ekibi Ujpest'e imza atan Fildişi Sahilli golcü Lacina Traore, Fransa'da yayım yapan Foot Mercato adlı internet sitesine verdiği röportajda Galatasaray'dan transfer teklifi aldığını açıkladı..

Galatasaray'ın gözden çıkardığı Kostas Mitroglou'nun yerine Lacina Traore'ye yeni bir teklif sunacağı gelen bilgiler arasında..

İŞTE TRAORE'NİN AÇIKLAMALARI

"Galatasaray, devre arasında beni istedi. Ancak son dakikada tercihlerini Kostas Mitroglou'ndan yana kullandılar. Zira Olimpik Marsilya, Mitroglou'nun maaşının önemli bir kısmını üstlenmeyi kabul etti. Transferim gerçekleşmeyince ben de boşta kaldım ve maç ritmimi kazanabilmek adına Ujpest ile sözleşme imzaladım. Lens, benim hayallerimdeki kulüp. Oraya ikinci ligde olsalar bile giderim. Kulübün tarihini ve taraftarlarını çok iyi biliyorum. Rigobert Song vaşta olmak üzere pek çok Afrikalı orada forma giydi. Bu yüzden Lens, benim için çok özel ve Afrika'da da yakından takip ediliyor. Açıkçası bu durum, içimde bir ukde olarak kaldı."

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER