FENERBAHÇE

Mina için Fenerbahçe'ye tarih verdiler

Yerry Mina transferi için bomba bir iddia geldi.. Katalan basını yıldız futbolcunun tercihinin Fenerbahçe'den yana olduğunu yazdı.. İşte transferin ayrıntıları..

Mina için Fenerbahçe'ye tarih verdiler

Kötü bir sezonu geride bırakan ve yenş sezonda taraftarının yüzünü güldürmek isteyen Fenerbahçe'de transfer çalışmaları son sürüyor..

Barcelona'nın kadrosunda düşünmediği Yerry Mina için İspanya ve Kolombiya basınında Fenerbahçe ismi sık sık dile getiriliyor. Katalan basını, Yerry Mina'nın Copa America sonrası transfer için son kararını vereceği ve şu an en iyi seçeneğin Fenerbahçe olduğunu yazdı.

Geçen sezon Everton'da istediği kadar forma şansı bulamayan Yerry Mina'nın kendisine yeni bir kulüp aradığı ve Everton'ın da satın alma opsiyonu kullanmayacağını Barça'ya ilettiği belirtildi. Dünya Kupası'nda yıldızı parlayan Kolombiyalı stoper için şu ana kadar en iyi teklifin Fenerbahçe'den geldiği ve Yerry Mina'nın da sarı lacivertli takımı en iyi seçenek olarak gördüğü ifade edildi.

Geçen sezon 10'u ilk 11 olmak üzere toplam 13 Premier Lig maçında forma giyen Yery Mina, 1 gol attı ve 1 sarı kart gördü.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER