GALATASARAY

Galatasaray'ın flaş Belhanda kararı

Geçtiğimiz sezonki şampiyonlukta önemli bir pay sahibi olan Faslı yıldız Younes Belhanda için hergün yeni bir iddia ortaya çıkıyor.. Takımdaki geleceği merak konusu olan Belhanda için yönetim kararını verdi.. Peki Younes Belhanda takımda kalacak mı?

Aliye Tulum
Aliye Tulum[email protected]
Galatasaray'ın flaş Belhanda kararı

Galatasaray'ın flaş Belhanda gelişmesi. Galatasaray'da Belhanda'nın takımdaki geleceği merak ediliyordu. Özellikle Arap kulüplerinin kıskacında olan Faslı yıldız için hatırı sayılır teklifler geldi. Kazanılan şampiyonlukta payı büyük olan Belhanda ile ilgili de kesin karar verildi..

GALATASARAY'DA KALIYOR

Galatasaray'ın Faslı futbolcusu Younes Belhanda, kendisiyle uzun süredir ilgilenen Suudi Arabistan ekibi Al Ittihad'dan gelen teklifi kabul etmedi ve Belhanda Galatasaray'da kalmak istediğini. Galatasaray ile son 2 sezonda şampiyonluk sevinci yaşayan 29 yaşındaki futbolcu, geçtiğimiz günlerde de Galatasaray'da mutlu olduğuu ve takımdan ayrılmak istemediğini açıklamıştı.Sarı-kırmızılı takım ile 2021 yılına kadar sözleşmesi bulunan Faslı futbolcu, geçtiğimiz sezon toplamda 35 maça çıktı.Bu maçlarda 4 gol ve 10 asistlik performans sergilemişti.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER