GALATASARAY

Galatasaray'ı yakan 32 milyonluk kare

Galatasaray, Falcao transferinde bir türlü Monaco ile anlaşamadı. Bunun sebebi ise, Abdurrahim Albayrak ile Falcao'nun transfer görüşmesi için bir araya geldiğinde çekilen fotoğrafın sosyal medyaya düşmesi.. İşte bomba iddianın ayrıntıları..

Aliye Tulum
Aliye Tulum[email protected]
Galatasaray'ı yakan 32 milyonluk kare

Galatasaray, 48 gündür sürdürdüğü Radamel Falcao transferinde bir türlü mutlu sona ulaşamadı.. Monaco'nun G.Saray'a henüz 'Evet' dememesinin sebebi ise çok başka..

O FOTOĞRAF NASIL ÇEKİLDİ?

Menajer Ahmet Bulut ile Galatasaray 2. Başkanı Abdurrahim Albayrak Fransa'ya gitti. İkili, burada Falcao ile bir araya geldi. Yapılan görüşmelerde prensip anlaşması sağlandı. O toplantıda Albayrak, Falcao ile samimi bir fotoğraf çektirdi.Yüksek maaş nedeniyle Fransız kulübü de 33 yaşındaki Kolombiyalı golcü ile yolları ayırmayı da düşünüyordu.Artık transfer bitme aşamasına gelmişti.

MONACO FIRSATÇILIK YAPIYOR

Galatasaray 2. Başkanı Abdurrahim Albayrak'ın, Falcao ile çektirdiği fotoğraf  sosyal medyaya düşünce olanlar oldu.. Bu fotoğraf üzerine haberler yapılmaya başladı.. Galatasaray'ın Falcao ile anlaştığını öğrenen Monaco yöneticileri karar değişdirdi ve Sarı-Kırmızılılar'dan bonservis konusunda 5 milyon euroluk (32 milyon TL) bir istekte bulundu.Fransız ekibinin yetkilileri, Falcao'nun da aklını çelmek için uğraşmaya başladı.. Yıldız futbolcu ise kararını değiştirmedi..

İSPANYA'DAN ŞOK İDDİA: FALCAO İÇİN VALENCIA DEVREDE
AS gazetesi ise bugün okuyucularıyla paylaştığı son dakika haberinde Rodrigo Moreno'yu Atletico Madrid'e göndermesi beklenen Valencia'nın golcü oyuncudan doğacak boşluğu Kolombiyalı santrforla doldurmak için kolları sıvadığını yazdı.

Haberde menajeri Jorge Mondes tarafından daha önce de Valencia'ya teklif edilen yıldız ismin Galatasaray'la yürüttüğü görüşmelerin çıkmaza girdiği ifade edildi.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER