GALATASARAY

Galatasaray'dan Trezeguet için son teklif

Galatasaray geçen yıldan beri Kasımpaşa'nın 24 yaşındaki kanat oyuncusu Trezeguet'i transfer etmek için uğraşıyor.. Fatih Terim’in kadroda görmek istediği futbolcu için son teklif yapıldı.. Yönetim Trezeguet için Kasımpaşa’ya tek seferde ödeme teklifi sundu

Aliye Tulum
Aliye Tulum[email protected]
Galatasaray'dan Trezeguet için son teklif

Galatasaray'dan Trezeguet için son teklif geldi.. Fatih Terim’in kadroda görmek istediği Trezeguet için Galatasaray, Kasımpaşa'ya taahhüt verdi.. 6 milyon euro teklif edip bu parayı da peşin ödeme teklifinde bulundu.. Trezeguet de Galatasaray’a transfer olmak isterken Kasımpaşa Kulübü ise 15 milyon euroluk talebinde ısrarcı oldu.

ABDURRAHİM ALBAYRAK DEVREYE GİRDİ

Abdurrahim Albayrak’ın hafta içinde Kasımpaşa Kulübü’nün sahibi Turgay Ciner ile bir kez daha görüşmesi bekleniyor. Galatasaray’ın ısrarla Sarı-Kırmızılı formayı giymek isteyen Trezeguet transferinde orta noktayı bulması bekleniyor. İki kulübün 8 milyon euro civarında buluşacağı konuşuluyor.

SÖZLEŞMESİ 2021'DE BİTİYOR

Trezeguet bu sezon Kasımpaşa formasıyla ligde oynadığı 34 maçta 9 gol atarken, 9 da asist yaptı. 2018 yılında Anderlecht’ten Kasımpaşa’ya transfer olan Trezeguet’nin 2021’e kadar sözleşmesi devam ediyor.

TREND HABERLER
Yorumlar 4 yorum
TREND HABERLER