GALATASARAY

Galatasaray'dan sürpriz forvet transferi

Transferde ince eleyip sık dokuyan Galatasaray santrfor bölgesine alternatif bir Türk golcü istiyor.. Bu doğrultuda çalışmalara başlayan yönetimin hedefinde Başakşehir ile son yılına giren Mevlüt Erdinç var..

Aliye Tulum
Aliye Tulum[email protected]
Galatasaray'dan sürpriz forvet transferi

Galatasaray'dan sürpriz transfer! Forvet bölgesine alternatif yerli bir oyuncu isteyen teknik direktör Fatih Terim, Mevlüt Erdinç’e yeşil ışık yaktı. Geçen sezonu Antalyaspor’da kiralık olarak geçiren ve toplam 14 gol kaydeden 32 yaşındaki futbolcunun Başakşehir ile 1 yıl daha sözleşmesi bulunuyor.

Galatasaraylı idareciler, teknik direktör Fatih Terim’in kendisini takımda görmek istediğini Mevlüt’e iletirken, golcü oyuncuya “Başakşehir’den bonservisini al, takımda yerin hazır” denildi. Galatasaraylı yetkililer bu transfer için 750 bin avroluk bir bütçe ayırdı..

ALBAYRAK TRANSFERLER İÇİN SAHAYA İNDİ

Abdürrahim Albayrak, bonservisi Everton’da olan Henry Onyekuru ve Arsenal ile sözleşmesi biten Danny Welbeck için sahaya indi. İdare menajer Şükrü Hanedar ile birlikte Ada’ya giden Albayrak transferleri kampa yetiştirmeye çalışacak. 

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER