GALATASARAY

Galatasaray'dan Ryan Donk için sözleşme şartı

Süper Lig'de kalan 14 hafta Galatasaraylı futbolcu Ryan Donk için çok önemli! Donk eğer futbol performansıyla sarı kırmızılı yöneticilerin gözüne girmeyi başarırsa, yönetim yeni bir sözleşme teklifi ile yıldız oyuncunun karşısına çıkacak.

Yusuf Özışık
Yusuf Özışık[email protected]
Galatasaray'dan Ryan Donk için sözleşme şartı

Süper Lig'in bitmesine 14 hafta kaldı. Galatasaray'da kiralık oyuncular dışında 4 ismin (Nagatomo, Mariano, Selçuk, Donk) sezon sonu sözleşmesi bitiyor. Nagatomo ile yollarını ayırmaya hazırlanan sarı-kırmızılılarda kaptan Selçuk futbolu bırakacak, Mariano da ülkesi Brezilya'ya dönecek. Donk'un durumu ise kalan 14 haftada oynayacağı futbola bağlı olarak şekillenecek.

Teknik direktör Fatih Terim'in jokeri olan Ryan Donk, sezon sonuna kadar Marcao ile birlikte savunmada görev yapacak. Luyindama'nın yokluğunda ön liberodan stopere çekilen 33 yaşındaki Hollandalı oyuncu, ligin ikinci yarısına formda başladı. Donk'a yönetim tarafından performansını koruması halinde sözleşmesinin 1 yıl uzatılacağı bildirildi. 

Gelen teklifleri reddetti

El-Nasr'dan teklif alan deneyimli savunmacı, Dubai ekibine olumsuz yanıt vermişti. Kasımpaşa deplasmanıyla bu sezon lig ve Avrupa'da 21. maçına ulaşacak Hollandalı isim, 300 bin Euro prim hakkı elde edecek.

İkinci yarı açılmasıyla meşhur

Sarı kırmızılı kulüp ile 2017-2018 sezonu sonunda sözleşme yenileyen ve toplam 108 maça çıkan Donk, o dönem 2. yarıdaki performansı sonrası göze girmiş ve yeni kontrata imza atmıştı.

TREND HABERLER
Yorumlar 1 yorum
TREND HABERLER