GALATASARAY

Galatasaray'dan Fatih Terim için tarihi karar

Galatasaray'dan flaş karar.. Galatasaray'da, çalıştırdığı dönemlerde 7 kez takımını şampiyonluğa taşıyan ve bu sezonda kupaya yürüyen teknik direktör Fatih Terim için tarihi bir karar alındı.. Heykeli dikiliyor..

Aliye Tulum
Aliye Tulum[email protected]
Galatasaray'dan Fatih Terim için tarihi karar

 Galatasaray yönetimi tarihi bir karar aldı. Teknik direktör Fatih Terim'in heykeli Ali Sami Yen Spor Kompleksi’ne dikilecek!

Galatasaray, Başakşehir’in gerisinden gelip önce şampiyonluk yarışına tutundu, ardından da rakibini geçip zirveye kuruldu. Lider girdiği son 3 haftalarda hep mutlu sona ulaşmayı başaran Sarı-Kırmızılılar’da bir yandan son 3 haftaya konsantre olunurken diğer yandan da kutlama hazırlıkları şekilleniyor.

EN GÖRKEMLİ HEDİYE
Galatasaray yönetimi futbolculara primler dağıtılacak, taraftar coşacak ama en görkemli hediye başarının mimarı Fatih Terim’e sunulacak.
 
FATİH TERİM ÖLÜMSÜZ OLACAK 
Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz ve ekibinin kutlama planlarının başında İmparator için yapılacak ve Ali Sami Yen Spor Kompleksi’ne yerleştirilecek heykel hazırlığı yer alıyor. Fanatik'in haberine göre; bu adımıyla Terim’i ölümsüzleştirecek olan yönetim taraftarın da duygularına tercüman olacak. Konunun şu an için tasarı aşamasında olduğu ve şampiyonluk kupası kaldırılır kaldırılmaz hayata geçirileceği öğrenildi.

Yorumlar
TREND HABERLER