GALATASARAY

Galatasaray'da Sneijder gerçekleri

Galatasaray'da kaptan Selçuk İnan tartışılırken, Hollandalı yıldız Sneijder ile ilgili gerçekler görmezden geliniyor..

Galatasaray'da Sneijder gerçekleri

Galatasaray'da kötü performansı nedeniyle taraftarların eleştiri oklarının hedefinde Selçuk İnan var. Fakat Galatasaray'daki Wesley Sneijder gerçeği göz ardı ediliyor...

Geçen sezon takım arkadaşlarına ayak uyduran ve çok başarısız bir grafik çizen Galatasaray'ın Hollandalı yıldızı Wesley Sneijder, beklentilerin aksine bu sezona da kötü başladı.

Süper Kupa maçında asist yapmasına rağmen etkili olamayan Galatasaray'ın 10 numarası Wesley Sneijder, Süper Lig'deki 3 maçta da başarısız bir performans sergiledi.

Tam 16 resmi maçtır Galatasaray formasıyla gol bulamayan Wesley Sneijder, son golünü 23 Ocak'ta Osmanlıspor ağlarına bırakmıştı. Yıldız futbolcu Wesley Sneijder'in bu görüntüsü akıllarda büyük soru işareti oluşturuyor.

Wesley Sneijder'in düşüşündeki psikolojik mi yoksa fiziksel mi olduğu tartışılıyor.

TARAFTARIN SEVGİLİSİ AMA!

Galatasaray'da Selçuk İnan'a kaptanlık şoku

Kimilerine göre Wesley Sneijder sezon başında Galatasaray yönetiminin verdiği ceza nedeniyle kırgın. Bu nedenle bir türlü futbola konsantre olamıyor.

Bir başka görüşe göre ise Hollandalı yıldız Wesley Sneijder fiziki olarak istenen düzeye gelemiyor. Bu nedenle beyni, ayaklarına istediği gibi hükmedemiyor.

Galatasaraylı taraftarlar ise şu ana kadar Wesley Sneijder'e karşı sabırlı davranıyor.

Yorumlar
TREND HABERLER