GALATASARAY

Galatasaray'da Onyekuru'nun yerine dünya yıldızı

Geçtiğimiz sezon adı Fenerbahçe ile anılan fakat Fiorentina'ya kiralanan yıldız futbolcu, Galatasaray'a önerildi. Gelecek sezon Onyekuru ile devam etmeyi düşünmeyen sarı-kırmızılılarda teknik direktör Fatih Terim'in transfere onay verdiği öğrenildi.

Galatasaray'da Onyekuru'nun yerine dünya yıldızı

Mustafa Cengiz yönetiminin ibra edilmemesi ile sarsılan Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim ve scout ekibi gelecek sezon için transfer çalışmalarını sürdürüyor.

Transfer dönemine hızlı bir giriş yapmak isteyen Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim'in listesi netleşmeye başladı. 

Sarı-kırmızılılar, sezon başında Premier Lig ekiplerinden Everton'dan kiraladığı Henry Onyekuru ile yola devam etmeyi düşünmüyor. 

Yüksek maliyeti nedeniyle kadroda düşünülmeyen Nijeryalı'nın yerine alternatif arayışlarını sürdüren Galatasaray, yeni kanadını buldu.

Akşam'ın haberine göre, bonservisi Everton'da olmasına rağmen Olimpiakos ve Fiorentina gibi takımlara kiralık olarak gönderilen Belçikalı futbolcu Kevin Mirallas menajeri aracılığıyla sarı kırmızılı kulübe önerildi. Tecrübeli teknik adam Fatih Terim'in oyuncuyu değerlendirmek üzere kararını sezon sonuna bıraktığı belirtildi..

Ocak ayında Luyundama'yı Anderlecht'ten Galatasaray'a getiren ve transferde aracı olan Chiristophe Henrotay'ın Mirallas'ı da sarı kırmızılı kulübe teklif ettiği iddia edildi. Onyekuru ile yollarını ayırmaya hazırlanan Terim'in ilk etapta 31 yaşındaki futbolcuya sıcak baktığı öğrenildi. 

Her iki kanat ve forvet oynama yeteneğine sahip olan Mirallas, 50 kez Belçika Milli Takımı'na seçilirken, tecrübeli futbolcu Fiorentina'da ise 20 maçta 2 gol 3 asist yapma başarısını gösterdi.

Kariyerine Standard Liege altyapısında başlayan yıldız futbolcu, Lille, Saint - Etienne, Olimpiakos, Everton ve Fiorentina formalarını giydi.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER