GALATASARAY

Galatasaray'da kriz kapıda! Terim ne yapacak?

Cengiz'in ibra edilmemesiyle yönetimsel bazda kritik bir döneme giren sarı-kırmızılı kulüpte yeşil sahada da işler yolunda gitmiyor.

Galatasaray'da kriz kapıda! Terim ne yapacak?

Milli araya Bursaspor galibiyetiyle giren ve Başakşehir ile arasındaki puan farkını 6'ya düşüren Galatasaray'da yönetimin ibra edilmemesiyle başlayan süreç takımı da olumsuz etkiledi.

Türkiye Kupası yarı final ilk maçında Yeni Malatya'yı ağırlayan Cimbom, rakibi karşısında varlık gösteremedi ve maç başladığı gibi 0-0 sona erdi.

Kötü futbolun yanı sıra Luyindama'nın kırmızı kart görüp cezalı duruma düşmesi moralleri biraz daha bozdu.

İKİ OYUNCU CEZA SINIRINDA

Cimbom ilk yarıda 2-0 yenildiği Malatyaspor karşısına Luyindama ve sarı kart cezası bulunan Ndiaye'den yoksun çıkacak. Luyindama'nın gördüğü kırmızı kart nedeniyle Fenerbahçe maçında oynayamayacak olmasının yanı sıra Marcao'nun da kart sınırında olması da ayrı bir sorun...Eğer Marcao, Malatya maçında kart görürse Terim, Kadıköy'de iki stoperinden birden yoksun oynayacak.  Kart sınırındaki bir başka oyuncu ise Henry Onyekuru.

FATİH TERİM NE YAPACAK?

Galatasaray'ın dertleri bunlarla da sınırlı değil. Nagatomo bir türlü iyileşme sürecini tamamlayamadı. Fernando sakatlık sonrası bir türlü eski formuna çıkamadı. Kanatlarda Onyekuru'nun düşüşü ve bireysel futbolu devam ederken forvetteki durum daha da kötü...Malatya karşısında da Diagne'nin varlığı ile birliği birdi. Mitroglou'nun sakatlığı devam ederken forma şansı bulamayan Sinan Gümüş de moralsiz...Şimdi tüm gözler Terim'de...

TOP ARTIK MAHKEMEDE!

Son genel kurulda idari yönden ibra olmayan Başkan Mustafa Cengiz, süreci mahkemeye taşıdı.İstanbul 12'nci Asliye Hukuk Mahkemesine başvuru yapılırken, başvurunun merkezinde, usul yönünde hatalar, ses kayıtları var. Şimdi başvuruya gelecek yanıt bekleniyor.

KARŞI HAMLE GELİYOR

Yönetim mahkemeye başvururken muhalefet de boş durmuyor. Eğer yönetimin dava açma talebi kabul edilirse muhalefet de 23 Nisan'a kadar seçim kararı alınması için karşı dava açacak.

Yorumlar
TREND HABERLER