GALATASARAY

Galatasaray'da Kostas Mitroglou depremi

Galatasaray'ın devre arasında Olimpik Marsilya'dan 1,5 yıllığına kiraladığı Kostas Mitroglou'yla ilgili Fransa'dan gündemi sarsan bir iddia geldi. Sarı Kırmızılı yönetimin ayrılık kararı aldığı iddia edildi..

Galatasaray'da Kostas Mitroglou depremi

Kostas Mitroglou hakkında Fransa'dan bomba bir iddia ortaya atıldı. Bu iddiaya göre Galatasaray yunan futbolcuyu istemiyor!

Ülkenin saygın spor gazetesi L'Equipe "Galatasaray, Mitroglou'nu artık istemiyor" başlığıyla okuyucularına duyurduğu özel haberinde Sarı Kırmızılı kulübün deneyimli santrforla yollarını ayırmak istediğini yazdı.

MİTROGLOU'YA SÖYLENDİ

Gazete, Fatih Terim'in Yunan forveti devre arasında istemediğini öne sürerken Sarı Kırmızılı yöneticilerin geçtiğimiz hafta Mitroglou'ya kendisini takımda istemediklerini ilettiklerini kaydetti. Sarı Kırmızılılar'da yalnızca 9 maçta boy gösterebilen ve 2 gol atabilen 31 yaşındaki golcünün bundan sonraki rotasının ise ya bonservisini elinde bulunduran Olimpik Marsilya ya da Yunan ekibi Olympiakos olacağı öğrenildi.

İSTENMEYEN ADAM

Marsilya'da da "istenmeyen adam" olan Kostas Mitroglou'nun, dünya futboluna adını duyurduğu Olympiakos'a geri dönmeyi düşündüğü kaydedildi. Mathieu Valbuena'yı kadrosuna katan Yunan ekibinin, 31 yaşındaki eski golcüleri için de bir teklif hazırlığında olduğu bilgisi paylaşıldı.

TREND HABERLER
Yorumlar 1 yorum
TREND HABERLER