GALATASARAY

Galatasaray'da gündem yeniden Arda Turan

Koronavirüs sebebiyle Süper Lig süresiz ertelendi. Ancak kulüpler gelecek sezon için hazırlıklara şimdiden başladı. Galatasaray'da ise var olan oyuncuların sözleşmesinin uzatılması, yeni transferler konuşulurken gündem yeniden Arda Turan oldu.

Galatasaray'da gündem yeniden Arda Turan

Bütün dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgını sebebiyle futbol dünyası da durma noktasında. Ülkemizde birçok kulüp verilen arada transfer çalışmalarına başladı.

Galatasaray da çalışmalara başlayan kulüpler arasında yer alıyor. Sarı kırmızılı yönetim koronavirüs salgını nedeniyle yüksek ücretli oyunculardan fedakarlık yapmasını istedi.

Sarı kırmızılılarda  Falcao 5, Feghouli 3.85, Muslera 3.5, Belhanda 3.3 milyon euro gibi maaşlara oynarken kiralık isimlerden Andone, Lemina ile Seri de 2 milyon euroyu aşkın maaş alıyor.

Galatasaray yerli isim istiyor

Galatasaray yeni sezon için yerli isimlere yöneldi. Daha düşük maliyetle transfer sezonunu kapatmak isteyen yönetimin gündeminde bazı isimler var. O isimler, Mert Hakan Yandaş, Emre Kılınç'ın yanı sıra Nazım Sangare ile Oğulcan Çağlayan.

Arda Turan yeniden gündemde

Teknik direktör Fatih Terim'in tüm ısrarlarına rağmen takımda düşünülmeyen Arda Turan yeniden gündeme geldi. Yerli isimlere odaklanan Galatasaray yönetimi yeniden konuyu değerlendirecek.

Arda Turan'ın da imza atmaya hazır olduğu öğrenildi.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER