GALATASARAY

Galatasaray'da başkan adayı Abdurrahim Albayrak'ı getiriyor!

20 Ocak'ta seçime gidecek olan Galatasaray'da başkan adayı Mustafa Özcan, seçilmesi durumunda Abdurrahim Albayrak ve Burak Elmas'ı Sportif A.Ş. yönetim kurulu üyesi yapacak.

Galatasaray'da başkan adayı Abdurrahim Albayrak'ı getiriyor!

Galatasaray'da 20 Ocak 2018'de gerçekleştirilecek olağanüstü seçimli genel kurul öncesinde kulisler hareketlendi. Başkan adaylarından Mustafa Cengiz, sürpriz bir hamleye imza attı.

ABDURRAHİM ALBAYRAK VE BURAK ELMAS HAMLESİ: Galatasaray'da bir dönem 2. başkanlık yapmış olan Gazete Habertürk yazarı Fatih Altaylı, Abdurrahim Albayrak ve Burak Elmas'ın, seçilmesi halinde Mustafa Cengiz yönetiminin Galatasaray Sportif A.Ş. yönetim kurulu üyeleri olacağını açıkladı.

CANLI YAYINDA AÇIKLADI: Bloomberg HT'de canlı yayına katılan Mustafa Cengiz, Abdurrahim Albayrak ve Burak Elmas'la ilgili konuştu. Cengiz, "Şunu vurgulamak istiyorum, mayısta seçime gideceğiz. Lütfen sandığa gelin, kaçmayın pasif olmayın. Özellikle yıpranmamış isimleri yönetime aldık fakat Sportif A.Ş.'ye şaibeli, hangi takımdan olduğu bilinmeyen isimleri değil Abdurrahim Albayrak, Burak Elmas gibi kardeşlerimizi alacağız. Onlarla temas ve görüşme halindeyiz. İnşallah onlar bizim Sportif A.Ş.'de olacaklar." ifadelerini kullandı.

Abdurrahim Albayrak

"FEDAKARLIKTAN KAÇMADIM": Abdurrahim Albayrak da 3 Ocak 2018'de yaptığı açıklamada kendisine o dönemde teklifin gelmediğini duyurmuş ve "Saygıdeğer Galatasaraylılar, ben hiçbir zaman Galatasaray için fedakarlıktan kaçmadım ve kaçmam da" yorumunda bulunmuştu.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER