GALATASARAY

Galatasaray'a Ryan Donk cevabı

Kasımpaşaspor Başkanvekili Hasan Hilmi Öksüz, Ryan Donk için Galatasaray'dan şu ana kadar teklif almadıklarını ancak teklif gelmesi halinde değerlendirebileceklerini söyledi.

Galatasaray'a Ryan Donk cevabı

Kasımpaşa Spor Kulübü'nün hiç bir futbolcusunu kaptırmak istemediğini, önümüzdeki yıl yapılacak takviyeler ile şampiyonluğa koşmak istediğini söyleyen Başkanvekili Hasan Hilmi Öksüz, Galatasaray'a mesaj yolladı. 

Oyuncuları Ryan Donk'un takımda kalmak istediğini de söyleyen Öksüz, ''teklif gelirse oturur konuşuruz" dedi.

SÖZLEŞMESİ SEZON SONUNDA BİTİYOR 

Radyospor'da Özgür Sancar'ın canlı yayın konuğu olan Öksüz, "Ciddi bir teklif gelirse bunu elbette konuşacağız. Prensip olarak hiçbir oyuncumuzu bırakmak istemiyoruz. Bana göre Donk'u kolay kolay kaptırmayız. Kendisi de bizimle kalmak ister. Sözleşmesi sezon sonunda bitiyor ve ben öncelikli olarak bizimle kalmak isteyeceğini düşünüyorum. Biz ona kaptanlığı verdik. Kasımpaşa'da kazandığı parayı başka yerde kazanamaz. Ama Galatasaray'dan teklif gelirse bunu değerlendiririz'' dedi.

Hamza Hamzaoğlu'nun niyeti bir forvet almak

UÇUK BİR ŞEY

Hasan Hilmi Öksüz, Beşiktaş'ın Donk, Scarione ve Isaksson'u transfer etmek için Pedro Franco, Motta ve Mustafa Pektemek'i takas olarak transfer edeceği iddiası ile ilgili olarak ise, "Bu çok uçuk bir şey. Bize bir şey gelmedi. Gelirse böyle bir formülü asla kabul etmeyiz. Biz başka bir takımın oynatmadığı oyuncuları almayız. Başkanımız Turgay Ciner, kadromuzu koruyup, seneye de bir kaç takviye ile şampiyonluğa oynayan bir takım kurmak istiyor. Bunun için çok büyük maddi fedakârlık yapıyor. Prensip olarak futbolcu satmak istemiyoruz; ama teklif gelirse buna bakarız'' dedi

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER