GALATASARAY

Galatasaray'a milli ara yaramadı! Kriz büyük...

Süper Lig'in 7. haftasında deplasmanda Gençlerbirliği ile karşılaşacak olan Galatasaray'da, teknik direktör Jan Olde Riekerink'i sıkıntı bastı.

Galatasaray'a milli ara yaramadı! Kriz büyük...

Galatasaray'da milli kâbus devam ediyor. Daha önce milli maç haftasında Serdar Aziz ile Sigthorsson'u kaybeden Cim-Bom yine fireler verdi.

Hakan Balta'nın sakatlığı nedeniyle A Milli Takım kadrosundan çıkarılmasından sonra önceki gece Hollanda'nın Belarus ile oynadığı maçta sakatlığı nükseden Sneijder keyifleri kaçırdı. Yıldız futbolcunun tendonunda çekme olduğu ve bu nedenle ikinci yarıya çıkamadığı belirtildi.

EREN DERDİYOK VE HAKAN BALTA DA SAKATLANDI

Galatasaray'da Chedjou gidiyor Denayer geliyor

İsviçre'nin deplasmanda Macaristan'ı 3-2 yendiği maçta sakatlanan Eren Derdiyok'un kadrodan çıkarıldığı belirtildi. Kas problemi yaşayan futbolcunun sağlık durumuna ilişkin ayrıntılı bilgi verilmedi.

Hollanda Teknik Direktörü Danny Blind ise elemelerde Hollanda'nın Belarus'u 4-1 yendiği grup maçının ilk yarısında sakatlanan Wesley Sneijder'in, yarın yapacakları Fransa maçında oynama ihtimalinin düşük olduğunu söyledi.

Blind, 32 yaşındaki Galatasaraylı oyuncunun Fransa karşısında oynamama ihtimalini düşünerek kadroya Feyenoord'da forma giyen 21 yaşındaki Tonny Vilhena'yı davet ettiğini açıkladı.

Yorumlar
TREND HABERLER