GALATASARAY

Galatasaray'a 4 imza birden!

Koronavirüs sebebiyle lige ara verildi ama Galatasaray çalışmalara ara vermedi. Sarı kırmızılılar çalışmalara tam gaz devam ediyor. Yeni sezon için kolları sıvayan Galatasaray yönetimi Ryan Donk, Emre Akbaba, Ömer Bayram ve Adem Büyük ile yeni sözleşme yapmaya hazırlanıyor.

Galatasaray'a 4 imza birden!

Süper Lig'e corona virüs sebebiyle ara verildi. Şampiyonun kim olacağı tartışılırken Galatasaray yeni sezon için çalışmalara başladı.

Sarı kırmızılılar önümüzdeki sezon için kolları sıvadı. Galatasaray yeni sözleşmeler yapmaya hazırlanıyor.

Ryan Donk, Emre Akbaba, Ömer Bayram ve Adem Büyük ile yeniden masaya oturmayı planlayan Galatasaray yönetimi 4 oyuncu için de kararını verdi.

Hastanede corona virüs tedavisi göre teknik direktör Fatih Terim bu 4 oyuncu için kontratlarının uzatılmasını ve şartların yeniden düzenlenmesini Galatasaray yönetimine talep etti.

Türk Lirası cinsinden maaş alacaklar

Ryan Donk’un mukavelesi sezon sonunda bitiyor. Yıllık 1 milyon 850 bin Euro garanti ücret karşılığında oynayan Hollandalı futbolcunun maaşı düşürülecek, teklif 1+1 yıllık olacak. Sözleşmesi gelecek yıl bitecek olan Emre Akbaba’nın, 1 milyon 750 bin Euro olan yıllık ücreti ciddi oranda geriye çekilerek Türk Lirası’na çevrilecek. Kulübüyle 1 yıllık daha mukavelesi bulunan Adem Büyük’ün, seneye 4 milyon TL olması gereken maaşında da indirim yapılacak ve süresi 1+1 yıl daha uzatılacak. 1 yıl sözleşmesi kalan bir diğer isim Ömer Bayram’ın yıllık 400 bin Euro olan maaşı da Türk Lirası’na çevrilecek ve yeni mukavele 2 veya 3 yıllık yapılacak.

Yorumlar 1 yorum