GALATASARAY

Galatasaray yönetimi resti çekti! Terim'in cezası...

Galatasaray yönetimi, Kayserispor maçından sonra yaptığı açıklamalar nedeniyle PFDK'dan 4 maç ceza alan Fatih Terim'in cezasının peşini bırakmıyor. Özellikle ceza kararlarının 19:05'te açıklanmasına tepki gösteren Mustafa Cengiz ve yönetimi, yapacakları hamleyi hazırladı.

Galatasaray yönetimi resti çekti! Terim'in cezası...

Süper lig'in 3.haftasında Kayserispor'u deplasmanda Adem Büyük'ün son dakika golüyle 3-2 mağlup eden Galatasaray'da Teknik Direktör Fatih Terim, maç sonrasında iddialı açıklamalarda bulunmuştu.

Kendileri üzerine oynanan bu sene profesyonel işler olduğunu belirten Terim, " Geçen sene örgütlü ama amatör işler var demiştim. Bu sene profesyonelce yapıyorlar. Sözlerime alınmışlar demek ki artık profesyoneller." ifadelerini kullanmıştı.

Bu açıklamalardan sonra PFDK'ya sevk edilen Fatih Terim, 4 maç men cezası almıştı.

Cezaların duyurulmasından sonra iki kez konuşan ve TFF'ye yönelik sert eleştirilerde bulunan Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz'e ise camiadan destek geldi.

Terim'in aldığı 4 maçlık men cezasından sonra ise Galatasaray, cezaya itiraz etme yoluna gitmişti.

ÜYELERİN İSTİFASI İSTENECEK

Milliyet'te yer alan habere göre, cezaya tepki gösteren Mustafa Cengiz ve yönetimi, önümüzdeki dönemde gelişmelerden memnun kalmazsa TFF Yönetim Kurulu içindeki Galatasaraylı üyelerden istifa etmelerini isteyecek.

Galatasaray yönetimi bu plan doğrultusunda ikna olana kadar işin peşini bırakmama kararı aldı. Süreç sonunda yine ikna olunmazsa, sarı-kırmızılılar, kulüp üyesi veya Galatasaraylı oldukları bilinen isimlerin TFF'den istifasını isteyecek.

Bu kişiler; Erdal Bahçıvan (Başkan Vekili), İsmail Erdem , Alkın Kalkavan (Sponsorluklar ve Pazarlama Sorumlusu), Nuri Akın (Tesisler ve Yatırımlar Sorumlusu), Hamit Altıntop (Ümit Milli Takım ve Genç Takımlar Sorumlus ve Mehmet Binnet (Yedek üye) olarak dikkat çekiyor.

TREND HABERLER
Yorumlar 4 yorum
TREND HABERLER