BASKETBOL

Galatasaray yine erteleme istedi

Galatasaray-Abdullah Gül Üniversitesi (AGÜ) play off 2. tur maçı için Cimbom bir erteleme daha talep etti..

Galatasaray yine erteleme istedi

Rota Virüsü Galatasaray'ı fena vurdu. Sarı kırmızılı kulüp, virüs bulaşan üç oyuncusunun iyileşmemesi nedeniyle AGÜ ile oynanacak kadın basketbol maçının ikinci kez ertelenmesini istedi.

Bilyoner.com Kadınlar Basketbol Ligi'nde sarı kırmızılı oyuncuların hastalığı nedeniyle bugüne ertelenen Galatasaray-Abdullah Gül Üniversitesi (AGÜ) play off 2. tur maçı için Cimbom bir erteleme daha talep etti..

Hürriyet'in haberine göre; Rota virüsü nedeniyle hastalanan oyuncularının henüz iyileşmediğini belirten Galatasaray cephesi, Işıl Alben, Bahar Çağlar ve Ayşegül Günay'ın raporlarını Türkiye Basketbol Federasyonu'na (TBF) iletti.

Konuyla ilgili konuşan Galatasaray Basketbol Şube Sorumlusu Ömer Yalçınkaya, “Oyuncularımız rota virüsü kaptı. Bu hastalık el sıkmayla bile bulaşıyor ve çok tehlikeli bir hastalık. Işıl, Bahar ve Ayşegül'ün dünden bugüne iyileşmeleri söz konusu değil. TBF bir günlük erteleme kararı aldı ama bu sabah oyuncularımızı hastaneye götürdük. Gerekli tedavi devam ederken, oyuncularımızın rapoları da alındı. Bu raporları TBF'ye ilettik” dedi.

Galatasaray'dan erteleme talebi!

TBF SOĞUK BAKIYOR

Dün ertelenen maçı son anda erteleyen Türkiye Basketbol Federasyonu'nun yeni bir ertelemeye bu kez soğuk baktığı öğrenildi.

GALATASARAY YENİLİRSE ELENİYOR

Kayseri Kadir Has Spor Salonu'nda cumartesi günü oynanan ilk mücadelede AGÜ'ye 67-55'lik skorla mağlup olan ve 2'de bitecek seride 1-0 geriye düşen Galatasaray, bu akşamki maçı kaybetmesi halinde play-off'a veda edecek. Sarı kırmızılılar mücadeleyi kazanırsa seri Kayseri'de oynanacak son maça taşınacak.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER