GALATASARAY

Galatasaray taraftarını heyecanlandıran gelişme

Galatasaray'ın devre arasındaki transfer hedeflerindne biri olan Henry Onyekuru ile ilgili sıcak bir gelişme yaşandı. Gaziantep'te oynayan Kayode ile diyaloğu sarı-kırmızılı taraftarları heyecanlandırdı. Onyekuru, Monaco'da bu sezon 4 maça çıktı.

Galatasaray taraftarını heyecanlandıran gelişme

Galatasaray'ın hedefindeki Henry Onyekuru'nun Gaziantep'te oynayan Olarenwaju Kayode ile sosyal medyada yaptığı sohbet gündeme oturdu.

Kayode'nin bir paylaşımına yorum bırakan Henry Onyekuru'ya Gaziantepli oyuncu, "Yakında görüşürüz kardeşim" şeklinde bir cevap verdi.

Bu konuşma sosyal medyada Onyekuru transferinin gerçekleşmek üzere olduğu şeklinde algılandı.Galatasaray taraftarları, bu paylaşıma büyük ilgi gösterdi.

Görüşmeler devam ediyor 
Aslan, Onyekuru ile anlaşmaya varırken, Fransız ekibiyle kiralama konusunda görüşmelerine devam ediyor. Monaco'da 2'si ilk 11 olmak üzere sadece 4 maça çıkan Henry Onyekuru, yalnızca 162 dakika süre aldı ve 1 asist yaptı. Onyekuru, Galatasaray formasıyla geçen sezon 31'i Süper Lig, 6'sı Ziraat Türkiye Kupası, 5'i Şampiyonlar Ligi ve 2'si Avrupa Ligi olmak üzere toplam 44 maça çıktı. Nijeryalı yıldız 16 gol, 6 asistle toplam 22 gole etki etti.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER