GALATASARAY

Galatasaray taraftarından görülmemiş protesto

Galatasaray Medipol Başakşehir maçında sarı kırmızılı taraftarlar kendi takımlarıyla dalga geçerek ilginç bir protesto eylemi yaptı.

Galatasaray taraftarından görülmemiş protesto

Galatasaray Medipol Başakşehir maçında sarı kırmızılı taraftarlar, takımlarının ilk yarıyı 2-0 yenik kapatmasının ardından adeta çılgına döndü..

Medipol Başakşehir'in Mehmet Batdal'la bulduğu ikinci golden sonra sarı kırmızılı taraftarlar "Formayı çıkarın, adam gibi oynayın" ve "En büyük taraftar, futbolcular sahtekar" şeklinde tezahürat yaptı.

Protestosunu ikinci yarıda da sürdüren taraftar, ilk düdükten itibaren Galatasaraylı futbolcuların kendi aralarındaki paslaşmaları sırasında "oley" çekerek ilginç bir göndermede bulundu..

Arena'da Emre Belözoğlu tepkisi


Galatasaray taraftarı, Hakan Balta, Olcan Adın ve Sneijder'i alkışlarken, başta Umut Bulut olmak üzere diğer futbolcularını yuhaladı..

Galatasaray taraftarından görülmemiş protesto

Bu arada 61.dakikada kale arkasındaki tribündeki ultrAslan taraftar grubu stadı terketti. 5 dakika sonra tribünlere geri dönen taraftarlar ''yönetim istifa'' tezahüratlarında bulunmaya başladı.

Karşılaşmanın 61.dakikasında kale arkasındaki tribünde bulunan bir grup sarı kırmızılı taraftar stadı terketti. 5 dakika sonra tribünlere geri dönen taraftarlar ''yönetim istifa'' tezahüratlarında bulunmaya başladı.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER