SPOR MEDYASI

Galatasaray taraftarına Erman Toroğlu'ndan mesaj

Galatasaray - Fenerbahçe derbisini A Spor'da Erman Toroğlu yorumladı.

Galatasaray taraftarına Erman Toroğlu'ndan mesaj

Galatasaray ile Fenerbahçe arasında Spor Toto Süper Lig 9. haftasında oynanan derbi maçını devre arasında Erman Toroğlu yorumladı.

"FENERBAHÇE'NİN İSTEDİĞİ GİBİ GEÇTİ"

"Taktiği maktiği anlamam. İlk 45 dakika Fenerbahçe'nin istediği gibi geçti. Aykut hoca takımını istediği gibi oynatıyor. Tudor ona cevap veremiyor. İlk yarının en net pozisyonunu Fenerbahçe kazandı. Pozisyonu da Galatasaray verdi. Maç gergin ve inanılmaz kalitesiz. İki takım da taktik hikayesine adam kovalıyor. Galatasaray'da 3 sarı kartlı oyuncu var, el bombasıyla oynuyor."

"HAKEM OYUNUN DURDURARAK YÖNETİYOR"

"Hakem mümkün olduğu kadar oyunu durdurarak yönetiyor. Galatasaray takımı maçı döndürecek hareketleri yapamıyor. Topa daha hakim görünüyorlar ama Fenerbahçe geldiği zaman daha etkili geliyor. Çünkü Galatasaray topu kaptırdığında geriye dönemiyorlar. O zaman kontra yediler."

"GALATASARAY TARAFTARI FİYASKO"

"Henüz Tudor'un en yaptığını anlayamadım. Galatasaray iç sahada oynuyorum diyor ama seyirci fiyasko. Maça en ufak etkisi yok. Bu maç Fenerbahçe stadında olsaydı, Fener seyircisi yönlendirirdi. Galatasaray taraftarı yönlendiremiyor. Milli maç seyircileri gibi. Koreografi yapmakla bu işler olmaz."

Yorumlar
TREND HABERLER