GALATASARAY

Galatasaray Muhammed Elneny için yeniden kolları sıvadı

Galatasaray daha önce de kadrosuna katmak için Arsenal ile anlaşmaya çalıştığı Muhammed Elneny için yeniden pazarlık masasına oturuyor. Mısırlı orta saha oyuncusunun sözleşmesinin bitmesine 1 yıl kaldı.

Yusuf Özışık
Yusuf Özışık[email protected]
Galatasaray Muhammed Elneny için yeniden kolları sıvadı

Galatasaray transfer döneminin son zamanlarında bir transfer daha yapmak istiyor. Daha önce Arsenal ile temasa geçip Mısırlı orta saha oyuncusu Muhammed Elneny'yi kadrosuna katmak için pazarlık masasına oturmuştu. Ancak olumlu sonuç alamamıştı.

Galatasaray, Arsenal ile Muhammed Elneny için yeniden pazarlık masasına oturuyor. Mısırlı oyuncu için bu kez şartları biraz daha zorlayacağı iddia edildi.

Arsenal'in gelecek yaz potansiyel olarak ücretsiz bir şekilde ayrılacak Elneny için küçük bir miktak bonservis bedelini alıp oyuncuyu gönderme peşinde olduğu ifade edildi.

Muhammed Elneny geçen sezon Mikel Arteta ile 41 maçta forma giyip, Arsenal'in as kadrosunda yer almıştı. Bu sezon ise gelen yeni isimlerin de etkisiyle sadece 2 maçta 134 dakika süre aldı.

Galatasaray'ın Muhammed Elneny için yıllık 1.7 milyon Euro ile toplam 3 yıllık sözleşmeye imza attırmak istiyor. Böylelikle Muhammed Elneny için 3 milyon Euro bonservis bedeli ödenmiş olacak.

2016 yılının Ocak ayında Basel'den Arsenal'e transfer olan Muhammed Elneny 2019-2020 sezonunu Beşiktaş'ta kiralık olarak geçirdi.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER