GALATASARAY

Galatasaray Club Brugge ile karşılaşıyor

Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi mücadelesine Belçika deplasmanında başlayacak. Fatih Terim'in öğrencileri, A Grubu ilk maçında Belçika’nın Club Brugge ekibine konuk olacak.

Galatasaray Club Brugge ile karşılaşıyor

Şampiyonlar Ligi mücadelesinde bu akşam Türkiye'nin tek temsilcisi Galatasaray, deplasmanda Club Brugge karşısında mücadele edecek. En son 2002 yılında rakibiyle mücadele eden Galatasaray sahadan 3-1 mağlubiyetle ayrılmıştı.

Galatasaray’ın Şampiyonlar Ligi ilk maçındaki en büyük kozu Radamel Falcao olacak. Galatasaray, rakibinin karşısına galibiyette "Dalya" demek için çıkacak.

Club Brugge - Galatasaray maçı saat kaçta?
Jan Breydelstadion’daki karşılaşma TSİ 19.55’te başlayacak. Karşılaşmayı Sloven hakem Slavko Vincic yönetecek. Vincic’in yardımcılıklarını Tomaz Klancnik ve Andraz Kovacic yapacak.

Galatasaray maçı neden 19.55'te?
UEFA Şampiyonlar Ligi'nde oynanacak maçlarda da saat değişikliğine gitmişti. UEFA, maçları iki ayrı dilime bölerken, Türkiye için klasik olan 21:45 (saatlerin geri alınmadığı dönemlerde 22:45) geleneği de ortadan kalkmıştı. Orta Avrupa Zaman Dilimi'ne göre (CET) maçlar 18:55 ve 21:00'de başlıyor. Yani Türkiye saatine göre maç saatleri 19:55 ve 22:00 oluyor.

Club Brugge XI: Mignolet, Mata, Mitrovic, Deli, Ricca, Rits, Vormer, Vanaken, Bonaventure, Diatta, Okereke.

Galatasaray XI: Muslera, Luyindama, Marcao, Nagatomo, Mariano, Nzonzi, Lemina, Seri, Feghouli, Babel, Falcao

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER