GALATASARAY

Galatasaray Başakşehir maçında Bajic'in hareketi olay oldu

Galatasaray ile Medipol Başakşehir arasında oynanan büyük finalde Başakşehir'in attığı gol sonrası gerginlik yaşandı.. Bajic attığı gol sonrası yaptığı hareket sonrası büyük tepki gördü..

Aliye Tulum
Aliye Tulum[email protected]
Galatasaray Başakşehir maçında  Bajic'in hareketi olay oldu

Galatasaray Medipol Başakşehir maçında gerginlik!  Bajic 17'nci dakikada attığı golün ardından köşe bayrağının olduğu noktada taraftara doğru kayarak gol sevinci yaşarken, taraftarlar oyuncuya tepki gösterdi ve sahaya yabancı madde attılar.

ŞİŞE BAJİC'İN BAŞINA İSABET ETTİ

Bu esnada tribünlerden atılan bir su pet şisesi Bajic'in başına isabet etti. Futbolcu bir süre yerde yattıktan sonra ayağa kalktı. Oyuncular arasında da gerginlik yaşanırken, daha sonrasında yedek kulübesinde Galatasaraylı futbolcu İsmail Çipe ile Medipol Başakşehirli futbolcu Emmanuel Adebayor arasında itişme yaşandı.

YEDEK KULÜBELERİ DE KARIŞTI!

Galatasaray yedek kulübesi de bu harekete büyük tepki gösterdi. Cüneyt Çakır, yedek kulübelerine giderek sakinlik çağrısında bulundu.

Ardından, VAR uyarısı sonrası Cüneyt Çakır, Adebayor ve İsmail Çipe arasındaki itişmeye de birer sarı kart ile cezalandırıldı. Golden tam 6 dakika sonra oyun tekrar başladı. 

TREND HABERLER
Yorumlar 2 yorum
TREND HABERLER