GALATASARAY

Galatasaray Babel transferini bitirmek üzere! Kesenin ağzını iyice açtı

Beşiktaş'taki kötü performansı nedeniyle Fulham'a transfer olan Ryan Babel, Galatasaray'da Fatih Terim'in isteği üzerine sarı kırmızılı camianın radarına girdi. Galatasaray yönetimi yıldız oyuncu için kesenin ağzını iyice açtı.

Yusuf Özışık
Yusuf Özışık[email protected]
Galatasaray Babel transferini bitirmek üzere! Kesenin ağzını iyice açtı

Fulham'da, Fenerbahçe dahil performansıyla Türk kulüplerinin dikkatini çeken Ryan Babel için Galatasaray kesenin ağzını açtı. Beşiktaş'tan Fulham'a transferolduktan sonra Fatih Terim'in isteği üzerine yönetimin harekete geçtiği Babel, sarı kırmızılı kulüple anlaşmak üzere öğrenildi. 

2 Milyon Euro ve 2 yıllık sözleşme

Galatasaray yönetimi, Ryan Babel'e 2,5 milyon euro maaş, 2 milyon euro imza parası ve 2 yıllık sözleşme teklifinde bulundu. Eğer bu teklifin üstüne bir teklif gelmezse Babel'in sarı kırmızılı formayı giymesi an meselesi. Anlaşmanın sağlanması durumunda ise Babel, Türkiye'de 3 farklı kulüpte forma giymiş olacak. Hollandalı yıldız daha önce Beşiktaş ve Kasımpaşa formasıyla Türkiye'de oynadı.

Fulham’ın, Everton’ı 2-0 mağlup ettiği maçta 1 gol atan ve 1 asist yapan Babel, son 4 liğ maçında 3 gol atarken, 1 asist yaptı. Toplamda 4 gole ulaştı.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER