SÜPER LİG

Başakşehir'de Emre Belözoğlu ve Edin Visca soyunma odasında kavga etti

Spor Toto Süper Lig'in 29'uncu haftasında Çaykur Rizespor'un lider Başakşehir ile berabere kaldığı maç sonrası takım kaptanı Emre Belözoğlu ve Edin Visca soyunma odasında kavga etti.

Yusuf Özışık
Yusuf Özışık[email protected]
Başakşehir'de Emre Belözoğlu ve Edin Visca soyunma odasında kavga etti

Lider Başakşehir'in Spor Toto Süper Lig'in 29'uncu haftasında Çaykur Rizespor ile oynadığı maçta uzatmalara kadar mağlup oluşu ve uzatmalarda Başakşehir'in güç bela berabere tamamladığı maçta gerilim bir hayli yüksekti. 

Galatasaray ile arasındaki puan farkını 3 indiren Başakşehir'de liderliği kaybetme korkusu yaşanıyor. Çaykur Rizespor maçında oynanan futbolla sinirleri iyice gerilen takımın oyuncuları arasında da gerginlik yaşandı. 

Çaykur Rizespor maçının ardından soyunma odasında oyuncuları uyarmaya çalışan takım kaptanı Emre Belözoğlu ile Edin Visca'nın kavga ettiği iddia edildi.

Fanatik'te yer alan habere, Emre Belözoğlu'nun Edin Visca ile oldukça yüksek sesle konuştuğu öğrenildi. Edin Visca'nın  girdiği tüm pozisyonlarda birçok opsiyonu bulunmasına rağmen kaleyi yoklayan ve uygun pozisyonda olan arkadaşlarını görmezden geldiği iddia edildi. 

VİSCA EMRE BELÖZOĞLU'NDAN ÖZÜR DİLEDİ

Kaybettikleri 2 puan için üzüntüsünü belirten Edin Visca, takım kaptanı Emre Belözoğlu'ndan da özür diledi. 

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER