BAŞAKŞEHİR

Futbol ailesi FETÖ'cü ihanet çetesinin karşısında

Medipol Başakşehir ve Kulüpler Birliği Başkanı Göksel Gümüşdağ, Avrupa'nın FETÖ'cü darbecilere karşı tutumunu eleştirdi..

Futbol ailesi FETÖ'cü ihanet çetesinin karşısında

Spor Toto Süper Lig ekibi Medipol Başakşehir ve Kulüpler Birliği Başkanı Göksel Gümüşdağ, CNN Türk'te katıldığı programda gündeme dair çok önemli açıklamalar yaptı.

Yenikapı'da düzenlenecek olan mitinge futbol ailesi olarak katılacaklarını dile getiren Gümüşdağ, 15 Temmuz'da yaşanan darbe girişimine karşı Avrupa'nın tutumunu eleştirdi.

İşte Göksel Gümüşdağ'ın açıklamalarından satır başları;

"Normalleşmemiz lazım, liglerin ertelenmesi gibi bir durum yok. Futbola dönmemiz gerekiyor. 15 Temmuz gecesi demokrasiye olan inancımızı ilan ettik. Kulüplerle sürekli temas halindeydik. O gece Çamlıca'daydım. Olanları duyunca Kısıklı meydanına geçtim. Hepimize düşen şey, meydanlarda olmamızdı."

"Sanat ve spor dünyası ile temas halindeyiz. Yarın demokrasinin bekçiliğini yapacağız. Bu zamana kadar meydana çıkmamış insanlar da gelmek istiyor. Ülkenin tamamen kenetlenmiş bir halde meydanda olması mitingin yeni dönemin simgesi halinde geleceğini düşünüyorum."

"GÖZYAŞLARINI TUTAMADILAR"

"Rijeka'yı eledikten sonra soyunma odasına indiğimdeki ortam sanki bir milli maç sonrasıydı. Tüm çocuklar büyük sevinç içindeydi, bazıları gözyaşlarını tutamadılar. Orada gördüm ki, bizim milletimiz zor anlarda birliği ve beraberliği çok rahat yaşıyor."

"Dönerken kendileriyle de paylaştım, çok mutlu oldular. başakşehir olarak gruplara kalmamız nedeniyle aldığımız parayı Aile ve Sosyal Politikalar Bakanımıza çeki takdim ettik. Şehit ailelerine bir nebza destek vermiş olduk."

"Bu ihanet çetesini hafife almamalıyız, yoksa perişan oluruz. Herkes kendi bahçesini temizlemeli. Bize düşen bir görev bu."

"AVRUPA'NIN YAKLAŞIMI ÜZDÜ"

TFF'de kurullara FETÖ ayarı! İşte yeni kurullar

"Avrupa'nın bu olaylara yaklaşımını gördük, üzüldük. Buna rağmen Hırvatistan ve UEFA yetkilileri geldiğinde saygı duruşu yapmamız gerektiğini söyledim. İstemiyorlardı ama baskı kurunca kabul etitler. Bizler kadar üzüntülü olmadıklarını görüyorum ve üzülüyorum. Fransa'da veya Almanya'da yaşanan acılar olunca taziye mesajları yolluyoruz."

"Hepimize daha büyük sorumluluklar yüklendi. Partiler üzeri bir durum var. Şehit olan vatanseverler için hep beraber mitingde olmalıyız. Bu birliğimiz umarım devam eder."

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER