GALATASARAY

Fransızlar transferi duyurdu! Ribery Galatasaray'da

Türkiye Kupası'nın ardından Süper Lig şampiyonluğunu da kazanmak isteyen Galatasaray'da transfer çalışmaları başladı. Adı uzun süredir Galatasaray ile anılan Franck Ribery transferinde ise flaş bir gelişme yaşandı..

Aliye Tulum
Aliye Tulum[email protected]
Fransızlar transferi duyurdu! Ribery Galatasaray'da

Geçtiğimiz günlerde Alman kulübünün internet sitesinden yapılan açıklamada, Bayern Münih Yönetim Kurulu Başkanı Karl-Heinz Rummenigge, Ribery'nin sezon sonunda takımdan ayrılacağını açıklamıştı.

Kararın ardından açıklamada bulunan Ribery ise "Bavyera'ya katıldığımda bir rüya gerçekleşti. Veda kolay olmayacak, ama biz birlikte asla unutulmayacak başarılar elde ettik. Futbol oynamaya devam etmek istiyorum ama şu an yüzde yüz durumda değilim." demişti.

Bu gelişmelerin ardından Fransa'dan flaş bir haber geldi. France Football'un yayınladığı habere göre Ribery'nin Galatasaray'a dönüşü için görüşmeler yapıldı..

OCAK AYINDA GÖRÜŞME YAPILMIŞ! 
Sarı-kırmızılılardaki hesabı yarım kalan Ribery'nin Galatasaray'a dönüşü de büyük bir ihtimal olarak zikredildi. Tarafların ocak ayında bir görüşme gerçekleştiği ve anlaşma sağlandığı belirtildi. Ribery'nin mücadeleci ruhunun Türkiye'deki atmosfere çok uygun olduğu da dile getirildi.

GALATASARAY PAYLAŞIMI YAPTI 
Bayern Münih'ten ayrılacak olan ve adı Galatasaray ile anılan Franck Ribery sosyal medya hesabından sarı-kırmızılı eski takımını tebrik etti..

Galatasaray, Ziraat Türkiye Kupası Finali'nde Akhisarspor'u 3-1 yenerek kupayı müzesine götürdü. Maç sonrasında coşku dolu anlar yaşanırken, sarı kırmızılılara tebrik mesajları geldi. Bu tebrik mesajlarından bir tanesi de adı Galatasaray'la anılan sarı kırmızılıların eski futbolcusu Franck Ribery'dendi.

Ribery, sosyal medya hesabından sarı kırmızılıları şu sözlerle kutladı: Tebrikler Galatasaray. Dün gece çok iyi iş çıkardınız.

TREND HABERLER
Yorumlar 1 yorum
TREND HABERLER