FENERBAHÇE

Damien Comolli Balotelli transferini bitirmek için Fransa'ya gitti

Kötü bir sezon geçiren ve yeni sezona şampiyonluk parolası ile çıkacak olan Fenerbahçe'de Sportif Direktör Damien Comolli'nin, Marsilya forması giyen İtalyan golcü Mario Balotelli için Fransa'ya gitti..

Aliye Tulum
Aliye Tulum[email protected]
Damien Comolli Balotelli transferini bitirmek için Fransa'ya gitti

Fenerbahçe'de Sportif Direktör Damien Comolli, Marsilya forması giyen İtalyan golcü Mario Balotelli'nin menajeriyle görüşecek.. Transferin en kısa zamanda açıklanması bekleniyor..

Kadrosunda büyük bir revizyona gidecek olan sarı-lacivertli ekipte birçok oyuncuyla yollar ayrılırken, gerekli bölgelere de takviyeler yapılacak.

COMOLLİ FRANSA'DA

Gelecek sezon için yapacağı transferlerle güçlü bir kadro oluşturmayı planlayan Ersun Yanal ve ekibi Sportif Direktör Damien Comolli ile sürekli görüşme halinde. Gelecek sezonu şampiyon tamamlayarak taraftarını mutlu etmek isteyen Fenerbahçe'de, iddialara göre Sportif Direktör Damien Comolli Marsilya'da forma giyen Gana asıllı İtalyan milli futbolcu Mario Balotelli'ye teklif götürecek.

BALOTELLİ'YE TEKLİF 2 YILLIK

Damien Comolli, Mario Balotelli'nin menajeriyle görüşmek için Fransa'ya uçacak. Comolli, Balotelli için 1+1 yıllık teklif yapacak.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER