FENERBAHÇE

Flaş iddia! Fenerbahçeli Eljif Elmas'a dünya devinden 20 milyon euro!

Fenerbahçe'nin genç yıldızı Eljif Elmas için flaş bir iddia ortaya atıldı. 19 yaşındaki Makedon futbolcunun Real Madrid'e transfer olacağı öne sürüldü.

Flaş iddia! Fenerbahçeli Eljif Elmas'a dünya devinden 20 milyon euro!

Fenerbahçe, tarihinin en kötü sezonlarından birini yaşasa da genç isimleri vitrine çıkıyor… Özellikle Eljif Elmas, hem sarı-lacivertli formayla hem de ülkesinin milli takımıyla sergilediği performansla dikkatleri üzerine çekiyor. 

Makedonya’nın Ekipa gazetesi, 19 yaşındaki futbolcunun Real Madrid’e transfer olacağını duyurdu. İspanyol ekibinin ‘Avrupa’daki en yetenekli 5 genç futbolcu’ şeklinde bir rapor hazırladığı ve Elmas’ın bu listedeki oyunculardan bir tanesi olduğu bildirildi.

Real Madrid bu sezonun başından beri Real Madrid tarafından izlemeye alındı ve tüm maçları dikkatle takip edildi. Futbolcunun kalitesinden oldukça etkilendiği belirtilen İspanyol idarecilerin, Fenerbahçe’ye 5 milyon euroluk teklifte karar kıldığı belirtildi. 

İspanyol devinin sarı-lacivertlilere yapacağı teklifin bonus da içereceği aktarıldı. Buna göre Real Madrid, Eljif Elmas’ın Real Madrid A takımıyla çıkacağı ilk maçla birlikte Fenerbahçe’ye 15 milyon euro daha verecek. 

Caner Erkin ve Tolga Zengin ifade verdi!

Böylelikle Real’in Elmas için ödeyeceği toplam bonservis bedeli 20 milyon euro olacak. Sözleşmesinde 23 milyon euro serbest kalma maddesi bulunduğu belirtilen futbolcuya, buna yakın bir rakamda teklifte bulunulacak.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER