BEŞİKTAŞ

Fikret Orman'dan Ricardo Quaresma talimatı

Beşiktaş forması giyen Portekizli futbolcu Ricardo Quaresma geçtiğimiz günlerde siyah beyazlı kulüpten alacakları olduğuna dair bir açıklama yapmıştı ve Beşiktaş Kulübü'ne dava açmıştı.

Fikret Orman'dan Ricardo Quaresma talimatı

Ricardo Quaresma'nın Beşiktaş Kulübü'nden alacakları olduğu için dava açması üzerine Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman flaş bir talimat verdi.

Quaresma konusunu Serdal Adalı ile birlikte değerlendiren Başkan Orman’ın, “Kulüpten adeta servet kazandı. En kritik maçlarda takımı yalnız bıraktı. Bir de kalkmış şikayetçi olmuş. Ödemelerdeki gecikme her kulüpte olduğu gibi bizde de var. Parasını verin, gönderin gitsin” dediği ortaya çıktı.

Beşiktaş’a ilk transferinde büyük rol oynayan ve tecrübeli kanat oyuncusuyla arasındaki abi-kardeş ilişkisi bilinen Adalı’nın da ilk etapta bu oyuncunun kalması yönünde görüş bildirmesine rağmen son gelişme sonrasında kararını değiştirdiği kaydedildi.

Siyah beyazlı kulüpte 1 yıllık daha kontratı bulunan Ricardo Quaresma, geçen sezon Beşiktaş formasıyla 34 maça çıkıp 4 gol ve 14 asistlik performans sergilemişti. 35 yaşındaki futbolcu, şu anda ülkesi Portekiz’de ailesiyle birlikte tatilde bulunuyor.

TREND HABERLER
Yorumlar 2 yorum
TREND HABERLER