BEŞİKTAŞ

Fikret Orman'dan Real Madrid itirafı

Beşiktaş başkanı Fikret Orman, katıldığı programda Şampiyonlar Ligi'nde tur atlamalarını değerlendirdi, ikinci turda Real Madrid'i istemediğini belirtti.

Fikret Orman'dan Real Madrid itirafı

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, yaptığı açıklamada Aboubakar'ı almayı çok istediklerini fakat olmadığı belirtirken 50 milyon Euro'luk serbest kalma bedeli için ise "Hayaller ve gerçekler. Biz de Cenk'in sözleşmesine 150 milyon Euro'luk serbest kalma bedeli koyduk. Tabi şaka, şaka yapıyorum" dedi.

Şampiyonlar Ligi'nde artık kolay rakibin kalmadığını ifade eden Orman, "Real Madrid bize çıkmasın, şu anda gelmesin. Artık Şampiyonlar Ligi'nde 16 çok üst düzey takım olacak. İkinci torbadan takım alacağız ancak orada da çok üst düzey takımlar var. Bu şekilde oynadığımız sürece Beşiktaş her takımı zorlayacaktır, dünyada kiminle oynarsak oynayalım, Beşiktaş artık ciddiye alınacak bir takımdır" dedi.

Aboubakar hakkında da konuşan Orman, Aboubakar'ı almayı çok istediklerini fakat olmadığı belirtirken 50 milyon Euro'luk serbest kalma bedeli için "Hayaller ve gerçekler. Biz de Cenk'in sözleşmesine 150 milyon Euro'luk serbest kalma bedeli koyduk. Tabi şaka, şaka yapıyorum" dedi. Orman ayrıca "Beşiktaş ailesi insana mutluluk verir, Aboubakar da burada mutluydu, Marcelo da burada mutluydu, Beck de aynı şekilde. Bu arkadaşlar bizi özlüyor, biz de bu arkadaşları özlüyoruz. Başakşehir'in de nezaketine teşekkür ediyorum, seviyeyi yukarıya çekiyorlar, onlardan rekabet etmekten dolayı mutluyum. Bir taraftan da seviyeyi, rekabeti aşağıya çekmeye çalışanlar var" ifadelerini kullandı.

Avrupa'da bir kupa hedeflediklerini ifade eden Orman, "Beşiktaş'ı dünya kulübü olarak görmek istiyorum dedim, ilk geldiğim zaman bunu söyledim. Dünyanın her yerinde taraftarı olan bir kulüp yaratmak istiyoruz ve şu anda da buraya doğru gidiyoruz, dün Azerbaycan'da bunun bir örneğini gördük. Malezya'da da var, Orta Doğu'da da benzer durumlar var. Dünyanın her yerinde Beşiktaş takip ediliyor. Gerekli olan destekleri de devletimiz açısından görmemiz lazım, biz ülkenin tanıtımını da yapıyoruz ayrıca. Hep söylüyorum, Avrupa'da bir kupa istiyorum, o kupayı müzemize koymamız gerekiyor" dedi.

CENK TOSUN GİTMEYECEK

Cenk Tosun'un ocak ayında ayrılıp ayrılmayacağı konusu hakkında da konuşan Orman, ''Şampiyonlar Ligi'nde bir üst tura yükseldik ve artık ilk 8, ilk 4 şansımız var. Bunlar ihtimal dahilinde, final bile ihtimal dahilinde. Burada bizim takımın kadrosuyla çok fazla oynayarak bir şeyler yapmamız mümkün değil. Beşiktaş takımının oyuncularına teklif gelmesi, izlenmesi çok normal şeyler. Benim açımdan hoş bir şey, oyuncularım açısında da hoş bir şey, Demek ki iyi oyuncular aldık, gurur duyuyorum'' şeklinde konuştu.

OĞUZHAN BEŞİKTAŞ'IN KAPTANI!

Oğuzhan'ın geleceği hakkında da konuşan Orman, ''Oğuzhan bu takımın kaptanı, Oğuzhan hiçbir yere gitmez, bizim 10 numaramız. Bizim, Oğuzhan ile ilişkimiz çok üst seviyede. Bizim Oğuzhan'ın gideceğine yöneli bir rahatsızlığımız yok. Oğuzhan bir yere gitmeyecek, bizim gönül bağımız var. Biz kimi istiyorsak, onunla sıkıntı yaşamayız. Bizden bir oyuncu gidiyorsa, biz istemediğimiz için gidiyordur'' dedi.

Şenol Güneş Beşikaş’ta ilkleri yaşıyor

Yorumlar
TREND HABERLER