BEŞİKTAŞ

Fikret Orman'dan Negredo açıklaması

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, dün akşam Yeni Malatyaspor maçında tartışmalı bir pozisyonda kırmızı kart gören Medel'le ilgili açıklamalarda bulundu. Orman, transfer görüşmesi yapmak için Dubai'ye gittiği iddia edilen Alvaro Negredo'nun transferiyle ilgili bir bilgisinin olmadığını açıkladı.

Fikret Orman'dan Negredo açıklaması

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, dün akşam Yeni Malatyaspor maçında tartışmalı bir pozisyonda kırmızı kart gören Medel ve Negredo ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Fikret Orman'ın açıklamaları şöyle;

Dönem dönem bazı sorunlar oluşuyor ve istekler olmuyor ama sadece bizim başımıza gelmiyor, tüm kulüpler sorun yaşayabiliyorlar. Taraftarın kulübe sahip çıkın demesini yorumlayayım. Başkanlığa tek adayım, 6.5 senedir bu kulübü arkadaşlarımla birlikte yönetiyoruz. Beşiktaş'ın biçilmesi kamuoyu önünde oluyor. Herkese VAR Beşiktaş'a yok. Hatayı yapan insanlar. Sezon başından beri üstümüze fazla gelmeye başladılar. Geçen hafta da penaltı pozisyonunda VAR'a gidilmedi. Hakemlerimiz hata yapıyor. Herkese VAR, Beşiktaş'a yok. Beşiktaş deneme tahtası değildir, Türkiye'nin en büyük camiasıdır.

Kendimize de öz eleştiri yapıyoruz. Bütçeler ortada. Beşiktaş takımı İstanbul'da oynadığı zaman eksiklerini ve hatalarını düzeltir şekilde oynaması lazım. Sahaya ve hakeme bakmaktansa kendi işimize bakmamız lazım. Daha önce göçebe gibi de oynadık. Ben işin arkasında art niyet olduğuna inanmıyorum. MHK ve hakemler de kendi içinde Beşiktaş'a karşı 'istemeden' yaptıkları hataları gözden geçirmeleri lazım. Her derbi öncesi oyuncularımızın atılmasına da alıştık. Kadromuz geniş biz çıkar oynarız. Kimseyi baskı altına almak istemiyoruz ama kendilerini gözden geçirmeleri lazım.

Bursaspor maçında bize göre %100 penaltı olan konu VAR'a bile gitmedi. Medel'in atılması VAR'lık bir konu değil, VAR ona bakmıyor. Hakem hatası var, kural hatası değil yorum hatası. Yeni kurallar ne hikmetse ilk bize uygulanıyor. Eğitimsel olarak hakemlerin daha çok eğitilmesi lazım. Hakemler hata yaptığında ceza vermeyip ödüllendirildiğiniz takdirde bu böyle devam eder. Bu MHK'nın işi. Bir gecede talimat değiştirecek gücü kendilerinde görüyorlarsa oturup MHK ile de bazı şeyleri konuşmaları lazım. Hakemlerin tutumu spora olan ilgiyi azaltıyor. Bu işi düzeltmek TFF'nin işi.

Fenerbahçe derbisine gidiyor : Geçen sene bir teknik direktörün algı operasyonu yaparak, ortamı gererek Türk futbolunu katletmesini hep beraber izledik. Bu sene daha düzgün bir ortam var bir sorun yaşanacağını düşünmüyoruz.

Fenerbahçe’den bir davet almadığını ifade eden Orman, ”Ali Başkan beni davet etmedi. Ben zaten bir davetli değil, takımın başkanı olarak gidiyorum maçlara. Fenerbahçe-Beşiktaş derbisini statta izleyeceğim. Oluşan pozitif havaya destek olmak istiyoruz” dedi.

Kızlarının da maça gideceğini vurgulayan Orman, Ali Koç beni davet etmedi, ben davet için değil zaten takımımı destek için gidiyorum. Saygısızlık için gitmiyordum. Şimdi ise Kadıköy’e gitmek istiyorum, kızlarım da gelmek istiyor. “Baba gelelim mi?” dediler. Fenerbahçe maçında inşallah hakemlerin skoru belirlemediği, futbolcuların yetenekleriyle belirlediği bir maç olacak” şeklinde konuştu.

'Negredo'dan bilgim yok' : Bana Negredo'nun transferi ile ilgili bir bilgi gelmedi. Bir yere gittiyse bizim onayımızla gitmiş olamaz. Negredo konusunda bir bilgim yok. İnşallah iyi bir bonservis parası getirir biz de teşekkür ederiz o zaman.

Fenerbahçe maçında inşallah hakemlerin skoru belirlemediği, futbolcuların yetenekleriyle belirlediği bir maç olacak.

Negredo Al Nasr için Dubai'ye gidiyor

Yorumlar
TREND HABERLER