BEŞİKTAŞ

Fikret Orman'dan çarpıcı sözler! Transfere ihtiyacımız yok

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Isparta'da gündeme dair açıklamalarda bulundu. Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, transfere ihtiyaçları olmadığını, belki sağ beke bir futbolcu alabileceklerini söyledi.

Fikret Orman'dan çarpıcı sözler! Transfere ihtiyacımız yok

Hayırlı bir iş için Isparta'ya geldiklerini belirterek konuşmasına başlayan Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Isparta'yı çok sevdiklerini ve burada çok sayıda taraftarlarının olduğunu söyledi. Taraftarla buluşmaktan dolayı büyük keyif aldıklarını dile getiren Orman, taraftarın enerjilerini aldıklarında bu durumun kendilerine moral olduğunu kaydetti.

"ALMAKTAN ÇOK SATMAYA KONSANTRE OLACAĞIZ"

Gazetecilerin transfer çalışmaları hakkındaki sorularını değerlendiren Orman, "Şu andaki kadromuzda bizim çok bir transfer ihtiyacımız yok. Belki, sağ bek transferi yapacağız. Onun haricinde bir transfer ihtiyacımız bulunmuyor. Hatta, takım kadromuzda çok fazla sayıda oyuncumuz var. Bazı oyuncularla da ayrılmak istiyoruz. Şu anda Beşiktaş'ın almaktan çok satmaya konsantre olacağı bir durum söz konusu. Bu transfer haberlerinin yüzde 80-90'nına itibar etmeyin, futbol küçük bir aile. Bazı zaman birilerini görüyorsunuz haber yapılıyor. Bazen bir restoranda birisiyle karşılaşıyorsunuz 'Onu transfer etti' deniliyor. Bunların gerçekle bir alakası yok. Geçenlerde İtalya seyahatimizde orta saha oyuncusunu Beşiktaş'a getirdiler. O da orada tesadüfen karşılaştığımız kişiler oldu. Beşiktaş'ın orta saha mevki oyuncu sayısı 3. Beşiktaş'ın orta sahasında olan orta saha sayısı ise 8'e yakın oyuncu sayısı var. Bu 8 kişiden 3'ü oynayacak. Bunu 9-10 yapmak maliyeti artırmaktan başka bir şey değil." diye konuştu.

"BÜTÇEMİZİ DAHA DA DARALTMAMIZ LAZIM"

"Beşiktaş'ta Pepe ve Negredo gibi çok yüksek maliyetli oyuncular gitti. Bundan sonraki süreçte ucuz maliyetli transferlere mi yöneleceksiniz?" şeklindeki soruya da Fikren Orman, şöyle cevap verdi: "Zapata'nın sezon sonu sözleşmesi bitiyor hem de yaşı bizim açımızdan soru işareti. Onun haricinde ihtimal olabilir mi, olabilir. Futbol da bugünden yarına her şey hızlı değişebilir. Taraftarlarımız, özellikle genç nüfus sansasyonel isimleri bekliyor. Bugün Türkiye'de bir sene öncesine rağmen döviz çok arttı. Bütün giderlerimiz döviz, gelirlerimiz ise Türk Lirası. Bu maliyetlerle kulüp bütçemizi daha da daraltmamız lazım. Biz de o doğrultuda gideceğiz."

"ŞENOL HOCA ÇOK KIYMETLİ BİR HOCAMIZ"

Teknik Direktör Şenol Güneş ile 3 yıllık yeni bir sözleşme imzalanıp imzalanmadığı yönündeki soruya da karşılık veren Orman, "Şenol Hoca çok kıymetli bir hocamız. 4'üncü sene oldu bu sene. Beşiktaş tarihinde Gordon Milne'den sonra en uzun süre çalışan teknik direktör. Şenol Hocanın da kendi kariyerinde en uzun çalıştığı kulüp burası. Demek ki bir memnuniyet var. Biz, hocamızdan, hocamız bizden memnun. Benle kişisel bir ilişkisi de çok yüksektir. Birbirimizi severiz ve sayarız. Şuanda Beşiktaşta Şenol Hoca'nın kontratından daha önemli konuşulması gereken şey, ikinci yarıdaki Beşiktaş'ın performansıdır. Ona konsantre olmamız gerekiyor. Ben de hocamızda ona konsantreyiz. Ondan sonrakiler aile içerisinde çözeceğimiz şeyler" ifadelerine yer verdi.

Bahçeli'den belediyelerle ilgili soruya esprili yanıt: Beşiktaşlı olduğum için...

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER