BEŞİKTAŞ

Fikret Orman'dan Aziz Yıldırım'a cevap!

Beşiktaş başkanı Fikret Orman ve yeni transferler Ersan Gülüm, Ryan Babel, Matej Mitrovic ve Demba Ba'nın imza töreninde açıklamalarda bulunuyor.

Fikret Orman'dan Aziz Yıldırım'a cevap!

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, düzenlediği basın topalantısında Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın Divan Kurulu toplantısında söylediği sözlere cevap verdi.

Orman'ın sözleri şöyle:

“Endüstriyel futbolda transferler var mı, var. Ama konuşulan edilen şeyler değil. Herkes kendi işini ve kendini ilgilendiren konulara baksın. Beşiktaş’tan ayrılmak isteyenler olabilir. Biz kimin kalmasını istiyorsak Beşiktaş’ta kalıyor. Bizim futbol düzenimiz belli. Burası bir aile. Giden, geri geliyor. Herkes buraya gelmek istiyor. Her şey sevgi üstüne kurulmuştur. Biz de bu yolda hareket edeceğiz. Transfer etmek isteyen kimi ediyorsa etsin. Fenerbahçe ile problemimiz yok. Ama bu zihniyet yakışmıyor. Herkes kendi işine baksın.”

Fikret Orman'dan Mehmet Ekici'ye ağır sözler

“Türk futbolunun Trabzonspor, Bursaspor ve diğer takımlara ihtiyacı var. 3 takım son 30-35 senedir şampiyon oluyor. Rekabetçi bir lig olması lazım. Herkesin elinde kumandası var. Diğer ligleri izleme lüksü var artık. Rekabet olmayınca herkes Avrupa maçlarına dönüyor. Stadyumlar Beşiktaş haricinde bomboş. Finansal Fair Play gibi zeminler içinde yapılması lazım. Biz, 7 yetimin hakkını kimseye yedirmemeye gayret ediyoruz. Polemikler içine çekilmek isteniyor. Ne yaptık biz? Divan toplantısında tek konu Beşiktaş olabilir mi? Polemiklere girmek istemiyoruz. Biz işimizi iyi yapacağız ve sonuca gideceğiz.” 

"QUARESMA'NIN SÖZLEŞMESİNİ UZATTIK"

Fakat 2-3 konu var ki kamuoyuna açıklanma ihtiyacı var. Quaresma Beşiktaş'la olan sözleşmesi bu sezon değil, bir dahaki sezon sonu biten bir sözleşme. 23 maç oynamış vaziyette, 7 maç sonra otomatik uzuyor. Şu anda bir teklif götürülmesinin bir sebebi olabilir. Sen oynama, sözleşmen uzamasın ve böylece sezon sonu boşa çıktır. Bunun etikle alakası yoktur. Şimdi teklif götürülmüş. Bunu yapanları mahkemeye götüreceğiz. Belge göndeririz dediler, istiyoruz, göndersinler. İşin gerçeğine bakınca kendisine sordum. Benim bilgim yok dedi. Biz Beşiktaş kulübünde kendini Beşiktaşlı hissedenleri istiyoruz dedim. Başka niyetim varsa bilelim dedim. O yuvama geldim, gitmek istemiyorum dedi. Ve biz sözleşmesini uzattık."

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER