BASKETBOL

FETÖ'cü Enes Kanter'e bir darbe de NBA'den!

NBA'de New York Knicks forması giyen ve FETÖ terör örgütüne yakınlığı ile bilinen basketbolcu Enes Kanter'i NBA yok saydı.

FETÖ'cü Enes Kanter'e bir darbe de NBA'den!

NBA Avrupa'nın sosyal medya hesabından paylaşılan fotoğrafta, milli basketbolcularımız Furkan Korkmaz, Cedi Osman ve Ersan İlyasova yer alırken, FETÖ'cü Enes Kanter görselde yer almamasına tepki gösterdi. NBA, yapılan değişiklikle fotoğrafa Enes Kanter'i de ekledi ancak Türk taraftarların sert eleştirileriyle karşılaştı.

FETÖ terör örgütüne yakınlığı ile bilinen basketbolcu Enes Kanter, bir darbe de NBA'in sosyal medya hesaplarından yedi.

NBA Avrupa'nın resmi Instagram hesabı, 'NBA'deki yetenekli Türk oyunculardan hangisi şu ana kadar daha iyi bir sezon geçiriyor?' mesajını paylaştı ancak mesaja eklenen fotoğrafta Enes Kanter'e yer verilmedi.

Türk pasaportu iptal edilen FETÖ mensubu Enes Kanter, sosyal medyadan bu paylaşıma tepki gösterdi ve NBA'in Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan çekindiği için kendisini Türk oyuncu olarak göstermediğini iddia etti.

NBA YÖNETİMİNDEN TEPKİ ÇEKEN DEĞİŞİKLİK

NBA yönetimi ise daha sonra bu paylaşımı kaldırarak FETÖ elebaşı Fetullah Gülen'e yakınlığı ile bilinen Enes Kanter'i de milli basketbolcularımızla aynı görsele ekleyerek yeni bir paylaşım yaptı.

FIBA Avrupa Ligi'nde Türk derbisi

Yapılan bu paylaşım ise Türk NBA severler tarafından sert bir dille eleştirildi ve Enes Kanter'in terör örgütüne mensup olduğuna vurgu yapıldı ancak NBA yönetimi paylaşımı sayfasında tutmaya devam etti.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER