BASKETBOL

Fener'den Solomon açıklaması

Fenerbahçe Ülker Basketbol Şube Direktörü Nedim Karakaş, kadro dışı bırakılan Solomon ile ilgili çıkan haberlere açıklık getirdi.

Fener'den Solomon açıklaması

Fenerbahçe Ülker Basketbol Şube Direktörü Nedim Karakaş, Banvit ile oynadıkları Beko Basketbol Ligi maçını değerlendirirken, kadro dışı bırakılan Willie Solomon ile ilgili çıkan haberlere de açıklık getirdi.

Sarı-lacivertli ekibin Banvit karşısında aldığı 81-63'lük galibiyetle ilgili olarak Basketbol Federasyonu'nun internet sitesine açıklamalar yapan Karakaş, maçla ilgili olarak şunları kaydetti:

''Bizim için zor bir maç oldu. Banvit, Beko Basketbol Ligi'nin flaş ekibi. İyi bir teknik ve idari kadroya sahipler. İki gün önce Fransa'da uzatma sonunda kazandığımız Avrupa Ligi maçının ardından Banvit maçına çıktık. Zor olacağını biliyorduk, kazandığımız için mutluyuz. Maçın ilk yarısında iyi savunma yapamadık ve rakibimizi maça ortak ettik. Ancak ikinci yarı gerçek kimliğimizi sahaya yansıttık ve maçı kazandık. Kazandığımız için mutluyum. Bu hafta zorlu bir maratona gireceğiz. Avrupa Ligi'nde zorlu bir Cibona Zagreb maçının ardından ligde Efes Pilsen ile karşılaşacağız. Fenerbahçe Ülker olarak bu periyotta çok dikkatli olmalıyız, hata yapmamalıyız. Maçlarımızı art arda kazanarak galibiyet serimizi devam ettirmek istiyoruz.''

Nedim Karakaş, son günlerde basında Willie Solomon hakkında çıkan haberlerle ilgili olarak da şu ifadeleri kullandı:

''Solomon çok iyi bir oyuncu olmanın yanı sıra, kendine has bir sporcu. Şu bir gerçek ki antrenör Bogdan Tanjevic, Solomon'a bir baba şevkati ile yaklaşıyor. Bütün oyuncularımıza karşı sevgi ve saygı çerçevesinde yaklaşan bir antrenöre sahibiz. Ancak bazı spor yazarları sanki bu takımın içinde 7 gün 24 saat aralıksız vakit geçiriyorlarmış gibi hayal ürünü haberler yayınlıyorlar. Her türlü yaşanan olumsuzluktan Tanjevic sorumlu tutuluyor. Biri minareden düşse Tanjevic'ten biliyorlar. Bu kadar saygısızlık ve haksızlık olmaz. Solomon son olarak maç antrenmanına geç geldi, öncesinde ise iki antrenmana gelmedi. Biz de teknik ekip olarak gerekli tutumu gösterip kadro dışı bıraktık. Gelinen durumu ise yönetim kurulumuza ilettik. Yönetim kurulunun aldığı karar doğrultusunda gerekeni yapacağız.''

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER