FENERBAHÇE

Fenerbahçe'ye terör darbesi!

Fenerbahçe ile anlaşan Hatem Ben Arfa'nın, Trabzon’da kafileyi taşıyan otobüsün ve Mehmet Topal’ın aracının kurşunlanması nedeniyle gelmediği ortaya çıktı.

Fenerbahçe'ye terör darbesi!

Fenerbahçe, orta sahasını emanet etmek için Hatem Ben Arfa ile her konuda anlaşma sağladı. Ancak tecrübeli yıldızın, sarı-lacivertli kafileye Trabzon’da yapılan silahlı saldırı nedeniyle Türkiye’ye gelmek istemediği öğrenildi.

Fransız oyuncunun, terör olaylarından çok korktuğu ve silahlı saldırıyı yapanların aradan 447 gün geçmesine rağmen hala bulunamaması nedeniyle Türkiye’ye gelmekten çekindiği için Fenerbahçe’nin teklifini geri çevirdiği belirlendi.

Beşiktaş ve Fenerbahçe arasında Ben Arfa savaşı

Yönetim, ‘Paris örneğini’ vererek, dünyanın her yerinde terör olayları olduğunu vurgulayıp Fransız oyuncuya olayları izah etmeye çalıştı.

SEVILLA İLE EL SIKIŞTI

Ancak 2015’te Trabzon dönüşü Fenerbahçe kafilesine yapılan silahlı saldırı ve bu saldırıyı kimin yaptığının hâlâ tespit edilememesini açıklamakta zorlandılar.

Fanatik'in haberine göre; Ben Arfa, sarı-lacivertli takım ile maddi şartlarda anlaşsa da takımın otobüsüne ve Mehmet Topal’a yapılan silahlı saldırı girişimi nedeniyle teklifi geri çevirip Sevilla’yı tercih etti.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER