FENERBAHÇE

Fenerbahçe'ye Simon Falette müjdesi! Geliyor

Fenerbahçe ile Eintracht Frankfurt arasında sürpriz bir gelişme yaşandı. Sarı lacivertliler Adil Rami ile yollarını ayırma kararı aldıktan sonra Fransız stoperin yerini doldurabilmek için transfer girişimlerine başlamıştı. Eintracht Frankfurt'tan Simon Falette için kulübüyle görüşme sağlayan Fenerbahçe mutlu sona ulaştı.

Fenerbahçe'ye Simon Falette müjdesi! Geliyor

Süper Lig'de şampiyonluk yolunda oldukça iddialı olan Fenerbahçe ara transfer dönemini boş geçirmiyor. 

Fenerbahçe, Adil Rami ile yollarını ayırdıktan sonra oluşacak boşluğu doldurmak için transfer girişimlerine başladı. Almanya'dan Eintracht Frankfurt ile Simon Falette'yi renklerine bağlamak için irtibata geçildi. 

Simon Falette için Eintracht Frankfurt ile görüşme sağlayan sarı lacivertli kulüp yıldız oyuncu ile kiralanması konusunda anlaşma sağladı. İmzanın önümüzdeki günlerde atılması bekleniyor. 

Simon Falette ile ne kadara anlaşıldı?

Fransız stoper Adil Rami ile 2.5 milyon euro karşılığında el sıkışan Fenerbahçe, Simon Falette için bu civarda bir anlaşma yapması bekleniyor.

Simon Falette'nin Fenerbahçe'de görevi ne olacak?

Eintracht Frankfurt'ta sol stoper olarak görev yapan Simon Falette, sarı lacivertli kulüpte de aynı mevkide görev yapacak.

Taraftar endişeli!

Fenerbahçe'nin anlaşma sağladığı Simon Falette ile ilgili taraftar endişeli! Falette, Eintracht Frankfurt'ta yalnızca 1 maça çıktı ve Gine milli takım formasıyla da 7 kez yeşil sahalarda görev yaptı.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER