FENERBAHÇE

Fenerbahçe Simon Falette için düğmeye bastı! Simon Falette kimdir, kaç yaşında?

Ara transfer döneminde hız kesmeden kadrosunu güçlendirmek isteyen Fenerbahçe, Eintracht Frankfurt'tan Simon Falette için düğmeye bastı. Peki Simon Falette kimdir, kaç yaşında? İşte tüm detaylar...

Fenerbahçe Simon Falette için düğmeye bastı! Simon Falette kimdir, kaç yaşında?

Bu sezon Süper Lig'de gözünü şampiyonluğa diken Fenerbahçe, ligin ilk yarısını 4. sırada tamamladı. Ancak sarı lacivertlilerin en çok sıkıntıyı stoper mevkiinde çektiği dikkatlerden kaçmış değil. Bu durumun sebebi ise yaşanan talihsiz sakatlıklar olarak görülüyor. 

Fenerbahçe bu sebepten dolayı şampiyonluğu kaçırmamak adına stoper mevkisi için arayışlara başladı. Aradığını Almanya'da bulan sarı lacivertliler Eintracht Frankfurt forması giyen Simon Falette için düğmeye bastı.

Sarı lacivertli formayı Simon Falette'ye giydirmek için kolları sıvayan yönetim Falette için nasıl teklifte bulunduğu henüz bilinmiyor. Ancak önümüzdeki günlerde netleşmesi bekleniyor. 

Simon Falette gelirse Fenerbahçe'nin stoper arayışı son bulacak.

Simon Falette kimdir, kaç yaşında?

1992 yılında Şubat'ın 19'unda Le Mans'ta doğdu. Boyu 1.85'tir. Yeşil sahalarda stoper olarak forma giymektedir. Aynı zamanda sol bek olarak da görev yapmaktadır.

Gine asıllı olan futbolcunun kariyeri U19'da başladı. Futbol kariyeri boyunca Lorient, Stade Lavallois, Brest ve Metz formalarını giydi.

Simon Falette 2017'de 2.7 milyon euro karşılığında Eintracht Frankfurt'a transfer oldu. Piyasa değerinin 3.5 milyon euro olduğu öğrenildi. Ayrıca Falette'nin kulübüyle 2021 yılına kadar sözleşmesi bulunmaktadır.

Fenerbahçe'nin ilgilendiği isim olan Simon Falette, bu sezon Bundesliga'da 1 maç, geçen sezon toplamda 14 maç ve 2017-2018 sezonunda toplam 29 maçta Eintracht Frankfurt forması giyerek yeşil sahalarda kendini gösterdi.

TREND HABERLER
Yorumlar 1 yorum
TREND HABERLER