GALATASARAY

Fenerbahçe'ye gol atarsan 10 numara olursun!

Sneijder takımdan ayrılmadan 10 numarayı kapan Belhanda’ya, takımdan büyük baskı var.

Fenerbahçe'ye gol atarsan 10 numara olursun!

Muslera, Selçuk, Yasin gibi eskiler, “Fener’e gol atarsan gerçek bir 10 numara olursun” diyerek Cezayirli yıldızı havaya sokuyor.

Fenerbahçe derbisine sayılı günler kala, Galatasaray’da motivasyon çalışmaları takım içinde de hız kesmeden devam ediyor. Bu tip maçların havasını çok iyi bilen Muslera, Selçuk, Yasin gibi eski oyuncuların gündeminde ise Belhanda var. Wesley Sneijder daha ayrılmadan 10 numaralı formayı sırtına geçirerek, “Bu takımın yeni yıldızı benim” mesajını veren Cezayirli futbolcudan artık patlama yapması bekleniyor. Arkadaşları, eski 10 numara Sneijder’in attığı golleri örnek göstererek, “Fener’e gol atarsan, işte o zaman gerçek bir 10 numara olursun” diyerek Belhanda’yı havaya sokmaya çalışıyor.

Taksi şoförü Traore'ye saldırdı eşini darp etti!

Tüm duran toplar onda

Fanatik'in haberine göre; Belhanda takım arkadaşlarına elinden geleni fazlasıyla yapacağının sözünü verirken, antrenmanlarda özel olarak duran top çalışmalarına katılıyor. Tudor, rakip yarı sahasında kazanılacak tüm serbest vuruşlarda topun başına Belhanda’nın geçmesini ve topun mutlaka ceza sahasına gönderilerek gol pozisyonu yaratılmasını istiyor.

Yorumlar
TREND HABERLER