FENERBAHÇE

Fenerbahçe'nin yıldızı Ajax maçında galibiyete odaklı

Fenerbahçe'nin Brezilyalı futbolcusu Josef de Souza, Ajax maçı öncesi düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

Fenerbahçe'nin yıldızı Ajax maçında galibiyete odaklı

Fenerbahçe'nin Brezilyalı futbolcusu Josef de Souza, her futbolcunun bu tip maçlarda oynamak isteyeceğini belirterek, "Son derece önemli bir maça çıkacağız. Avrupa'da köklü geleneği olan bir takımla karşılaşacağız. Elbette daha iyi oynayarak kazanmak istiyoruz. Türkiye'ye galibiyetle dönmek istiyoruz, bu Türk futbolu için de önemli olacaktır" dedi.

5 Kasım-Fenerbahçe Ajax maçı canlı yayın özetiUEFA Avrupa Ligi A Grubu'nda Ajax ile fenerbahçe karşı karşıya geliyor. İşte Fenerbahçe Ajax maçı canlı yayın özeti...

Brezilya'dan neredeyse sezonun ilk yarısının sonlarına doğru Türkiye'ye geldiğini hatırlatan Josef de Souza, kendisini şu anda çok iyi hissettiğini ifade etti.

Formda kalmak için çok dikkat ettiğini kaydeden Brezilyalı oyuncu, "Takıma faydalı olmak için kendime çok dikkat ediyorum. Fiziksel olarak da çok iyi hissediyorum, sezon sonuna kadar yüksek düzeyde formumu koruyacağımı düşünüyorum" ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe, Ajax karşılaşmasının hazırlıklarını, maçın oynanacağı Amsterdam Arena'da yaptığı antrenmanla tamamladı. Teknik direktör Pereira yönetimindeki çalışmasının ilk 15 dakikası basına açık gerçekleşti.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER