FENERBAHÇE

Fenerbahçe'nin yeni hocasını açıkladı

Ntvspor yorumcusu Mehmet Demirkol, Spor Servisi programında Beşiktaş ile Kayserispor arasında oynanan maçı yorumladı. Aykut Kocaman hakkında da bomba bir iddiada bulundu..

Fenerbahçe'nin yeni hocasını açıkladı

Demirkol, Sergen Yalçın’ın teknik adamlık kariyeri hakkında da dikkat çeken değerlendirmelerde bulundu ve Fenerbahçe'nin teknik direktör konusu hakkında bir iddia ortaya attı.  

Mehmet Demirkol’un açıklamalarından ön plana çıkanlar şu şekilde :

“Kayserispor’a haksızlık olur”
Beşiktaş seriyi öyle bir yere çıkartmış ki, hiç bir şey memnun etmeyecek. Dün 30 dakika dışında Beşiktaş’ın oyununda beğenilecek bir şey yok. Kayserispor’a haksızlık olur.  Şenol Güneş’in teçhisatında bu çok önemlidir ; gelişememek.

Fenerbahçe'ye Simon Kjaer'den kötü haber

“Zinedine Zidane olabilirdi”
Sergen Yalçın'ın bir portresi var. Kendisinin de dalga geçtiği bir portre. Sonrasında öyle olmadığını anladım. Arsenal'in yıllardır scoutluk yapan adamı geldi. Sergen’i görünce aklını kaçırdı. Sergen çok net Zidane olurdu. Ama olmadı. Kendisi de, “Bayern Münih beni transfer edecekti, araştırdılar vazgeçtiler” demişti.

“Gördüğüm en zeki futbolculardan biriydi”
Daha önce Sergen Yalçın'ın yorumculuk yaptığı dönemde antrenörlük yapıp yapamayacağı herkesin kafasında soru işaretiydi. Sergen, futbolculuk anlamında hayatımda gördüğüm en zeki adamlardan biriydi.  Bu zekasının farkında. Ve sadece zekasıyla bazı işleri yapabileceğinin farkına varmış. Hangi teknik direktörün nesini alacağını biliyor. Lucescu'dan bir şey almıştır, Fatih Terim'den bir şey almıştır.

Fenerbahçe'de 5 ismin bileti kesildi

Igor Tudor yorumu…
Bu haberdeki ruh hali Galatasaray’da iyi bir şey olduğunun göstergesi.  Bu hali güzel. Geri kalan hiç bir şeyin alakası yok. Tudor’la önümüzdeki sezon yeni bir kadro, yeni bir yaklaşım olursa devam edilebilir. Ama buradan çıkartılacak tek şey; ruh hali.

“Kocaman seneye Fenerbahçe’de çalışacak”
Aykut Kocaman, “Seneye çalışmayacağım” şeklindeki haber doğru değil dedi. Anlaşmayacağım demedi. Bence seneye kesin çalışacak Fenerbahçe'de. Konu Aykut Kocaman-Advocaat konusu değil. Advocaat ne şartlarla geldi, şimdi ne şartlar var ? Elimizde iyi bir kadro var dendi. 2-3 ay bak, sonra kim gelecek kim gidecek karar ver. Yapıldı mı ? Hayır. Advoocat neden gider yapıyor sanıyorsunuz ? Konu teknik direktör konusu değil. Konu yönetim konusu.

“Emre takımın her şeyi, sahada olmalı”
Maçı çözen adam Emre. Ve Yalçın'a attırdığı gol. Resmen kafasına attı topu. Yalçın da aynısını dedi. Konyada 3-0 kazanmak çok önemlidir. Ama Vodafone Arena'daki ilk yarıda oynadığı maçtan çok uzak Başakşehir. Emre'nin sürekli sahada olması lazım. Emre takımın her şeyi.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER