FENERBAHÇE

Fenerbahçe'nin Edin Visca sevdası bitmiyor

Fenerbahçe yeniden transfer listesine Edin Visca'yı aldı. Bu kez Edin Visca'nın da Başakşehir'de oynamak istemediği ve Fenerbahçe'nin şansının oldukça yüksek olduğu iddia edildi.

Fenerbahçe'nin Edin Visca sevdası bitmiyor

Sarı lacivertlilerde gündem yeniden Edin Visca! Medipol Başakşehir'in Boşnak oyuncusu Fenerbahçe'nin transfer listesinden hiç silinmiyor.

Başakşehir'in yıldız oyuncusu Edin Visca'nın da takımdan ayrılmak istediği iddia edildi. Visca'nın hayatına yeni bir sayfa açmak istediği öğrenildi.

Fenerbahçe için büyük bir şans haline gelen bu durum hemen sarı lacivertlilerin teklifinin de güncellenmesine sebep oldu. Fenerbahçe, Edin Visca için her türlü imkanı kullanmak istiyor.

Sportif direktör Emre Belözoğlu, eski takım arkadaşı için kolları sıvadı. Başakşehir'in başkanı Göksel Gümüşdağ ile eski takım arkadaşı için pazarlık masasına yeniden oturmayı planlıyor.

Fanatik'in haberine göre, Edin Visca için bir tatmin edici bir teklifin gelmesi durumunda oyuncu gönderilecek. 2025’e kadar İstanbul ekibiyle kontratı bulunan Visca için para artı takas formülü konuşuluyor.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER