BASKETBOL

Fenerbahçeliler'i kızdıracak gönderme

Galatasaray Medical Park Kadın Basketbol Takımı'nın iki yıldızı Sylvia Fowles ile Diana Taurasi, Fenerbahçe'ye göndermede bulundular.

Fenerbahçeliler'i kızdıracak gönderme
Geçen hafta sonu Fenerbahçe'yi Türkiye Kupası finalinde deviren Galatasaray Medical Park Kadın Basketbol Takımı'nın iki yıldızı Sylvia Fowles ile Diana Taurasi Türk Telekom Arena'daki Galatasaray Store'da Sabah'a konuştu.

Attığı sayılar ve aldığı ribaundlarla Türkiye Kupası'nı Galatasaray'a getiren isimlerin başında gelen Fowles, Fenebahçe'yi lig ve Avrupa'daki şampiyonluk maçlarında da devireceklerini iddia etti. ABD'li dev pivot, "Kupalarda Fenebahçe'yi iki maçta da yendik. Ama ligde iki maçta kaybettik. Yenildiğimiz maçlarda yaptığımz hataları telafi edip kupadaki performansımızı tekrarlayacağız ve ligde son gülen biz olacağız" dedi.

Galatasaray'ı seçen dört WNBA oyuncusundan biri olan Fowles, bunun nedeni olarak "Türkiye mükemmel bir ülke. İstanbul dünyadaki en güzel şehirlerden biri. Ayrıca hem kadın hem erkek basketbol ligi çok kaliteli. Türkiye'nin sosyal yaşamı çok renkli. Yoğun maç programından fırsat buldukça İstanbul'un tarihi güzelliklerini görmeye gidiyorum. Bu şehre doyamıyorum" yorumunu yaptı.

'DERBİYİ DE 3-1 KAZANIRIZ'
Futbolda Cumartesi günkü Fenerbahçe - Galatasaray derbisine de değinen Fowles, "Futbol takımı şu anda inanılmaz iyi durumda. Şampiyonluğu sonuna kadar hak ediyorlar. Kadıköy'de Fenerbahçe'yi 3-1 mağlup edeceğimizi düşünüyorum" diye konuştu.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER